E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporAziz Yıldırım'a iki kötü haber---

Aziz Yıldırım'a iki kötü haber

Aziz Yıldırım'a iki kötü haber
08 Mayıs 2017 - 12:24 borsagundem.com

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın tokat atması savcılık soruşturma başlattı

Türkiye Basketbol Federasyonu, Yakın Doğu Üniversitesi – Fenerbahçe maçında Aziz Yıldırım'ın rakip kulüp başkanına tokat atması hakkında açıklama yaptı. Federasyon Yıldırım'ın Disiplin Kurulu'na sevk edildiğini açıkladı.

Ayrıca İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, Aziz Yıldırım hakkında tokat attığı gerekçesiyle "Kasten yaralama" suçundan soruşturma başlattı.

İşte TBF'nin açıklaması:

"Bilyoner.com KBL Final Serisi'nde oynanan Yakın Doğu Üniversitesi – Fenerbahçe müsabakasında yaşanan olaylar nedeniyle sorumlular, TBF Ligler Direktörlüğü tarafından derhal Disiplin Kurulu’na sevk edilmiştir.
Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu, yaşanan olaylarla ilgili olarak aşağıdaki açıklamada bulunmuştur:
Türkiye Basketbol Federasyonu olarak; Yakın Doğu Üniversitesi – Fenerbahçe karşılaşmasında yaşanan olaylardan büyük bir üzüntü duydum. Basketbolumuzu bu tür olaylardan arındırmak üzere Federasyon olarak kararlı duruşumuza devam edeceğiz. Nitekim; bu müsabakada yaşanan olayın sorumluları da Disiplin Kurulu’na sevk edilmiş olup, Disiplin Kurulumuz ayrıntılı inceleme ve değerlendirme yaparak en kısa zamanda kararını verecektir. Asla tasvip etmeyeceğimiz bu olay nedeniyle duyduğum üzüntüyü bir kez daha paylaşır; benzer olayların tekrar etmemesi uğruna gerekli tüm tedbirlerin alınacağından kimsenin kuşkusunun olmamasını isteriz."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • davutoğlu08 Mayıs 2017 15:33

    ülkede kanunsuzluk diz boyu. arsız hırsızlar milyonların gözü önünde millete tokat atıyor ve cezasız kalıyor

  • yobaz08 Mayıs 2017 13:14

    bi şey olmaz. adam asker kaçağı ve şişkecilikten yırttı. bundan mı yırtmayacak

  • güneyli dost08 Mayıs 2017 13:13

    sponsoru kumar sitesi bilyoner olan ligin başkanı da maganda olur. kumarın olduğu yerde şiddet de olur