E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporAziz Yıldırım bombayı patlatıyor---

Aziz Yıldırım bombayı patlatıyor

Aziz Yıldırım bombayı patlatıyor
05 Şubat 2015 - 16:27 borsagundem.com

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın en büyük hayali Avrupa'da kupa kaldırıp görevi bırakmak. Bunun için şimmiden kollarını sıvadı

Bu hedef doğrultusunda gelecek sene Şampiyonlar Ligi'nde oynamayı planlayan Fenerbahçe'ye dünya yıldızları transfer edecek olan Aziz Yıldırım, "takım yaşlı, bize genç lazım" eleştirilerine ise, "Elimizde gençler var. Uygar, Savaş, Ramazan... Bunları yıldızların yanına monte etmemiz lazım. Avrupa'da başarı istiyorsak deneyimli yıldız oyuncular lazım" şeklinde cevap veriyor.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın bu hedef doğrultusunda çalışmalarına başladığı ve alınacak yıldız futbolcu transferinde Krasic'te olduğu gibi hataya düşmemek için ince eleyip sık dokuduğu öğrenildi.

Aziz Yıldırım'ın dünya çapında yıldız bir golcünün peşinde olduğu öğrenildi. İşte Yıldırım'ın Fenerbahçe'ye en az birini transfer etmek istediği 3 dünya yıldızı:
Fenerbahçe, Robin van Persie'nin durumunu yakından takip ediyor.
Fenerbahçe Yönetimi, Dzeko için de çalışmalara şimdiden başladı.
Forvet için bir diğer aday ise Luiz Adriano.

Aziz Yıldırım gelecek raporlara göre bu üç yıldızdan birine gelecek sene çubuklu formayı giydirmenin hayallerini kuruyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Erol Teksan05 Şubat 2015 22:32

    Bunların içinde en yüksek ihtimal Adriano' dur. Ben de Fenerbahçeliyim ama kimse kusura bakmasın, dünyanın en iyi liglerinden premier ligde, dünyanın en iyi takımlarında, üstelik iyi kazanırken, bu ikisi neden Fener'e gelsinler ? Siz gelir miydiniz ? Bu attan inip eşşeğe binmek gibidir.

  • NEDE OLSA FB çem.05 Şubat 2015 22:15

    Sayın başkan onları esas şimdiden alman lazımdı hiçdeğilse takım içinde birbirlerini tanırlardı ona göre saha içinde ver kaç yaparak nereye gideceklerini tahmin ederlerdi yoksa takım şampiyon olmuş aradan geçen zamana göre TRANSFER yapsan neolur yapmasan neolur.eğer şampiyonluğa inanıyorsan takımınını bir sene öncesinden ileriyi görerek hazırlatman lazım öyle değilmi hiçdeğilse takım iyi oynadıkça kendilerine öz güven gelecek ve daha başarılı olacaklardır.sen bunları yaptığın taktirde buraya yazı yazanlarda tükürdüklerini yalayacaklardır.çünki FB çe düşmanları çoktur.

  • sen ve avrupa05 Şubat 2015 17:36

    güldürme adamı ya sen şampiyonlar liginde çeyrek final oynarsan dua et senin kulüp yapında avrupada başarılı olma gelenegi yok fenerbahçelileri içerideki basit başarılarla oyalıyorsun.

  • sen05 Şubat 2015 17:34

    sen ronaldo ile messi yi de alsan takıma müdahale ettigin sürece şampiyonlar liginde gruptan bile çıkamassın.