E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAzerbaycan'dan Ermenistan askerlerine 'teslim olun' çağrısı---

Azerbaycan'dan Ermenistan askerlerine 'teslim olun' çağrısı

Azerbaycan'dan Ermenistan askerlerine 'teslim olun' çağrısı
27 Eylül 2020 - 17:01 borsagundem.com

Azerbaycan Askeri Komutanlığı, işgal altındaki Ağdere bölgesindeki Ermeni silahlı kuvvetlerinin garnizon komutanına, can kayıplarının artmaması için "direnmemeleri ve teslim olmaları" çağrısında bulundu.

Azerbaycan Savunma Bakanlığından yapılan açıklamada, Ermeni garnizonunun teslim olduğu takdirde savaş esirlerine ve sivil rehinelere yönelik muamelenin Cenevre Sözleşmesi ve diğer uluslararası hukuk normlarına uygun olarak yürütüleceği belirtildi. 

Açıklamada, Ermeni güçlerin direnişi sürdürdüğü takdirde silahlı herkesin etkisiz hale getirileceği kaydedildi.

Bahçeli'den çok sert Ermenistan açıklaması

 

AB'den 'Azerbaycan-Ermenistan cephe hattında çatışmaların durdurulması' çağrısı

 

Azerbaycan ordusu Ermeni hedeflerini böyle vurdu

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (17)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • mehmet28 Eylül 2020 03:07

    görüntüleri inceliyorum da eski azeri ordusu yok karşılarında.. profesyonel ve yüksek motivasyonlu nato standardlarında yüksek eğitimli bir Azeri ordusu var..neredeyse 50 yıl fark atmış ermenilere. Türk ordusu Azeri ordusunu muhteşem eğitmiş ve silahlarla desteklemiş.. vaziyet güzel görünüyor. büyük ihtimal Azeri gardaşlar Erivan a 24 saat içinde girerler... yalnız merak ettiğim bir şey var: ermeniler bu acizlikte zavallılıkta neden Azerbeycan'a saldırıyor. ?  bence intihar eylemidir bu...  

  • ŞEMSETTİN KARLIDAĞ27 Eylül 2020 21:19

    hepsini imha edin  pisliklerden ne kadar gebertirseniz kar kar dır.bunların içinde pkk ve ygp liler savaşıy0rmuş.

  • Turan27 Eylül 2020 20:44

    Ne teslimi gebertin şerefsizleri

  • Alp27 Eylül 2020 20:37

    Ne teslimi be..temizlik yapsana..onlar soruyormu..sana.yapmayin..

  • Atakan27 Eylül 2020 20:32

    Teslim ol demeyin gebertin çıkın dünya rahatlasın

  • EKRİST27 Eylül 2020 19:13

    Neden teslim olun diyorsunuz.bunlarında ypg pkk ile ay şerefsizler hepsini gebertin bizimde intikamımıza yardımcı olmuş olursunuz.

  • ÜMİT 27 Eylül 2020 18:15

    O çocukları Ermeniler hak ettiğini alacak biz hazır bekliyoruz sn Cumhurbaşkanımız emir verdiği an gitmeyen namerttir...

  • murat sarıhan28 Eylül 2020 10:36

    çekilin barbarlar geliyor mu diyecen

  • r27 Eylül 2020 21:27

    Ne yapacan ermeni tankının üzerine mı çıkacan ? Dikkat et yanlıi şeyin üzerine çıkma. Orada tiyatro yok, bildiğin savaş var..

  • ye27 Eylül 2020 18:02

    Damarlarınızda asil kan var.. Sadece hissedin. yürüyün aslanlar... hattı müdafa yok sattı müdafa var.. her bir azerbaycan işgalindeki köyler, kasabalar, tepeler, ovalar, kendi sattını korusun... Azerbaycna milli ordusu hat yapa yapa geliyor... İşgal altında 1 m2 toprak olmasın. Ermenistan sorunu silahla çözülecek. Başka çıkar yok bırakmadılar... Cevabı sert verirseniz, bir daha aynı işgal harekatını başlatamazlar.

  • mehmet27 Eylül 2020 17:28

    Azerbeycan'ın TSK gibi ezici ve caydırıcı bir orduya ihtiyacı var..

  • mehmet27 Eylül 2020 19:02

    ekonomist/stratejist:  sana cevabım. rus larla mücadele etmek için "yürek yemek" lazım diyon. ve rusları büyük mesele yapıyon. rusları Afganlar yendi, Çeçenler dize getirdi ve masaya oturttu.. TSK nın özelliği sadece silah gücü değil vatanı savunma konusunda "ölümü aşk gibi sevmesidir". bana dingil diyen sibop efendi..

  • rhg27 Eylül 2020 18:18

    arkadasım böyle yorumu beğenmeyen ler bile hain . içimizdeki ermeni ve yunanları susturmak lazım önce. bizim içimizdede hain çok. ALLAH VATANIMIZI KORUSUN. BAYRAGIMIZI İNDİRMESİN. EZANLARI DİNDİRMESİN. HA SUNU SÖYLEYİM AKPLİ DEĞİL CHP LİYİM. BUDA KAPAK OLSUN.

  • Hakan27 Eylül 2020 17:59

    Hangi türk ordusu caydırıcı beyin bedava gemileri limana çeken mi bir telefonla fırat harekatını durduran mı

  • ekonomist/stratejist27 Eylül 2020 17:40

    La dingil Azerbaycan şu haliyle bile ermenistan p... tükürükle gömer mezara.. Asıl mesele arkasındaki Ruslar. Bunu yaptıran zaten Ruslar onunla da biz mücadele ederiz. Türk'ün gücünü görecekler.

  • ekonomist/stratejist27 Eylül 2020 17:13

    Canımız feda Türk devleti Azerbaycan'a..Büyük resme baktığımızda bu saldırının arkasında kesinlikle Azerbaycan doğalgaz ve petrole çökmek isteyen Ruslar var ve Ruslar köpeklerini saldı..Ruslarla tarihsel bir hesabımız var Enver Paşa'nın hayali Turan İmparatorluğu'nu kuracağız işte o zaman titre ve kork Rus iblisleri..

  • mehmet27 Eylül 2020 19:08

    ruslarla mücadele için yüksek bir iman gücü lazım. silah ve teknoloji bi yere kadar. Bkz: Osmanlı rus savaşları (paltacı paşa), Afgan savaşı, Çeçenistan örneği. bu iman dolu yürek de Türk ordusunda var. ha bi de sadece düşmanlık etmekle ve küfürle de olmuyor bu iş.. hele klavye başında hiç mi hiç olmuyor. şimdi masadan kalk ve gönüllü olarak Azerbeycan ordusuna katıl..