E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAzerbaycan Savunma Bakanlığı: 50 asker şehit oldu---

Azerbaycan Savunma Bakanlığı: 50 asker şehit oldu

Azerbaycan Savunma Bakanlığı: 50 asker şehit oldu
13 Eylül 2022 - 20:28 borsagundem.com

Azerbaycan Savunma Bakanlığı, Ermenistan'ın sınırdaki provokasyonları sonucu 50 askerin şehit olduğunu duyurdu.

Azerbaycan ve Ermenistan arasında yeniden çatışmalar çıkarken, Azerbaycan Savunma Bakanlığı bir açıklama yaptı.

Bakanlık, 12 Eylül gecesi ve 13 Eylül sabahı Ermenistan ordusunun Azerbaycan'la sınırın Daşkesen, Kelbecer, Laçın ve Zengilan istikametlerinde geniş çaplı provokasyon gerçekleştirdiği belirtildi.

Açıklamada, Azerbaycan ordusundan 42, Devlet Sınır Hizmetleri askeri personelinden 8 toplam 50 askerin şehit olduğu bildirildi.

HABERİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN...

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (10)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Selim14 Eylül 2022 08:49

    Başbuğ Atatürk ün politikalarından uzaklaşmamak lazım.İran ve Arap lar Rusya ve Abd ile ortak olmuşlar Azerbaycan ı bizden başka destekleyen neredeyse yok.Türk ün Türk den başka dostu yoktur.Sehitlerimizin Ruhu Şad olsun.

  • ALİ YILDIRIM14 Eylül 2022 11:51

    Sen ne diyorsun.muhalefet partileri azerbaycan desteklemiyor ki başka devletler desteklesin.mesala chp azerbeycan siha tiha verilmesinden rahatsız olmuş idi.aliyevde chp li milletvekillerine azerbeycan gelemezler ülkemize yasakladım diye basında haberler okumuş idim.

  • Mucise Reis : )14 Eylül 2022 08:58

    İran nufusu Azerbaycan Türkleri. iran parçalanırsa türk devleti doğar.Türk etkinliği ve Azerbaycan gelişmesi büyük sorundur (Hazarda madan sahaları Azerbaycan-İran suruyor temeli bu) Araplar islam sancağı modern Türk-İslam devlet yönetimi ile KRALLIKLARI son bulur. Halk uyanır diye Türkiye iyi olsun istemez. Rusya, ortadoğu ve akdeniz ulaşmak hedefinde. İsrail ve ABD planları bunu kaldıramaz.ABD enerjıler üzerinde güçsüz kukla devlet ister. Rusya -İran -Çin planlarını ABD nin bozar.  Türkiye Türk birliği ile, askeri, siyasi,Birleşmeiş türk devletleri Turan ile bölgesinde hakimiyet peşinde. Su uyur, düşman uyumaz.Ülke mefaatleri çakışıyor.Soğuk savaş sürüyor.

  • Zanğoç14 Eylül 2022 05:24

    Bizim muhalefet Yunanistan'a över iken can Azerbaycan o koruyorlar veya bir taziyeleri var mı

  • Mucise Reis : (13 Eylül 2022 21:53

    O topraklar Türk toprakları. Bizlerin toprakları. Bu millibilinç ve Atatürk turan anlayışı ve bilgilerin aktarımı ile neseillerimiz topraklarına ve kardeşliğine hep sahip çıkacak. Asimile edemediler, asla edemeyecekler. Bu fikirleri bizlere aşıladılar bizde fidanları dikip aşılamaya devame edeceğiz. Türk milleti baki...

  • Nizam13 Eylül 2022 21:11

    Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun ülke 0larak başınız sağ olsun

  • ALİ YILDIRIM13 Eylül 2022 21:05

    Bu operasyonları ermenistan ın yapabilecek kapasitesi yoktur.uydudan kordinatları veren abd ve rusya nın ortak yaptıklarını düşünmekteyim.

  • AHMET ÖZBİR13 Eylül 2022 21:21

    sen fazla düşünme, beynin yorulur üzülür

  • veli13 Eylül 2022 21:20

    Bu yorumları senin gibi birinin yapabilecek kapasitesi yoktur.kafasından uydurduğu bir siyasinin veya hocanın ortak açıklama yaptıklarını düşünmekteyim.

  • Savaş 13 Eylül 2022 20:39

    Allah rahmet eylesin