E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAzerbaycan, Rusya ve Ermenistan'dan önemli görüşme---

Azerbaycan, Rusya ve Ermenistan'dan önemli görüşme

Azerbaycan, Rusya ve Ermenistan'dan önemli görüşme
12 Mayıs 2022 - 20:06 borsagundem.com

Azerbaycan Dışişleri Bakanı Bayramov, Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov ve Ermenistan Dışişleri Bakanı Mirzoyan, BDT Dışişleri Bakanları Konseyi toplantısı çerçevesinde Tacikistan’ın başkenti Duşanbe'de üçlü görüşme gerçekleştirdi

Bağımsız Devletler Topluluğu (BDT) Dışişleri Bakanları Konseyi toplantısı çerçevesinde Tacikistan'ın başkenti Duşanbe’de bulunan Azerbaycan Dışişleri Bakanı Ceyhun Bayramov, Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov ve Ermenistan Dışişleri Bakanı Ararat Mirzoyan ile üçlü görüşme gerçekleştirdi.

Azerbaycan Dışişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, bakanların bölgedeki mevcut durum ile Azerbaycan, Ermenistan ve Rusya arasında imzalanan üçlü bildirinin uygulanmasına ilişkin konuları görüştükleri belirtildi.

HABERİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN...

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mucise Reis ;)12 Mayıs 2022 22:32

    Ermenistanın nükleeer tesisi yenilense artık ? ömrü biten tesisi ülke sınırlarımızı tehdit ediyor. Ermenilere gerekli uluslararası yaptırımlar acil getirilmeli. Ömrü biten çöpleşen nükleer tesislerinden ülkece kurtulsak artık. Bunların global denetleme, inceleme vb yaptırımı yok mu ? dışişleri bakanlığımız bu işe bir el atsa ? 

  • istanbul12 Mayıs 2022 21:33

    siz once miletvekil maas ogretmen maas yap baskan huzur haklatin iptal belediyeler biz arkamizda cenabi allah var fakirin