E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAzerbaycan Murovdağ'ı işgalden kurtardı---

Azerbaycan Murovdağ'ı işgalden kurtardı

Azerbaycan Murovdağ'ı işgalden kurtardı
27 Eylül 2020 - 21:05 borsagundem.com

Ermenistan askerlerinin sivillere saldırısı sonrası karşı atağa geçen Azerbaycan ordusu üst üste başarılı sonuçlar elde ediyor. Son olarak önemli kontrol noktası Murovdağ da işgalden kurtarıldı

Azerbaycan ordusu Ermeni güçlerin Azerbaycan sivil yerleşim birimlerine ateş açması üzerine başlattığı karşı saldırıda, Murovdağ zirvesinde kontrolü ele geçirdi.

Azerbaycan Savunma Bakanlığından yapılan açıklamaya göre, Murovdağ zirvesinin ele geçirilmesi ile işgal altındaki bölgeleri Ermenistan'la birleştiren kara yolu Azerbaycan ordusu tarafından izlenebilecek.

Zirvede kontrolün sağlanması, Ermenistan'dan işgal altındaki Kelbecer ve Ağdere'ye askeri yük taşınmasını önlemeye olanak sağlıyor.

Azerbaycan ordusunun operasyonu sürüyor.

Azerbaycan 'savaş hali' ilan etti

 

Azerbaycanlı spiker ağlayarak müjdeyi verdi

 

İşgalci Ermenistan yine saldırdı: 5 sivil şehit

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • iso28 Eylül 2020 12:14

    Yürüyün gardaşlar... Bunlardan masa başında bir şey alamazsınız. İşgal edilen bölgeleri temizleyip sonra oturursunuz masaya

  • Asparuh27 Eylül 2020 23:15

    Kurtuluş Savaşı'nda bizi yanlız bırakmayan, yıllardır kardeşçe ve akıllıca yaklaşımlar sergileyen Can azerbaycan'ı yürekten destekliyorum.Ordumuzun şu anda dışarıda yardım için bulunduğu hiçbir yer beni çok ilgilendirmiyor.Senin yanında olmasını yürekten destekliyorum.Yok olmazsa bu can sana yardıma gelecektir.

  • Kaçan Grup27 Eylül 2020 21:22

    helal olsun, rusya bir işler çeviriyor