E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAzerbaycan, Ermenistan’a ait bir askeri aracı imha etti---

Azerbaycan, Ermenistan’a ait bir askeri aracı imha etti

Azerbaycan, Ermenistan’a ait bir askeri aracı imha etti
15 Temmuz 2020 - 20:03 borsagundem.com

Azerbaycan Savunma Bakanlığı, Tovuz yönündeki saldırganlığın ardından Ermenistan ordusunun Nahçıvan yönünde de aktivitesini artırarak ateşkes ihlal ettiğini duyurdu. Açılan ateşe karşılık verildiği belirtildi.

Azerbaycan Savunma Bakanlığı, Ermenistan’ın sınırdaki Tovuz bölgesine 12 Temmuz Pazar günü başlattığı saldırıların ardından dün ve bugün Nahçıvan yönünde de harekete geçerek Azerbaycan ordu mevzilerine ve köylere ateş açtığını bildirdi.

Açıklamada, 14 Temmuz saat 22.15-23.55 arasında ve 15 Temmuz saat 01.20’den başlayarak sabah saatlerine kadar Nahçıvan’ın Şerur, Babek ve Ordubad ilçelerindeki ordu mevzilerine ve köylere farklı silahlardan ateş açıldığı kaydedildi.

Açılan yanıt ateşle düşmanın susturulduğu ifade edilirken ateşkes ihlallerinin önlenmesi ve yapılan saldırılara ceza kesilmesi amacıyla düzenlenen hava operasyonu sonucu Ermenistan’a ait bir askeri aracın imha edildiği belirtildi.

Bakanlık, sınırdaki durumun Azerbaycan ordusunun kontrolü altında olduğunu kaydetti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • EKRİST16 Temmuz 2020 00:20

    bu oyallar olalı ikinci haftasına giriyor.muhalefetten çıt yoktur.uyuyorlarmı.birde Türkiye yi yöntmeye yelteniyorlar.sizlere söylüyorum bunlar bu ülkeyi nasıl yönetcekler.

  • Atakan15 Temmuz 2020 22:02

    Eceli gelen it cami duvarına pislermiş  bu itlerinde  eceli gelmiş galiba  ruslardan  izinsiz  böyle bir şey yapmaya ne güçleri yeter ne de kiloları  moskof  oyunu  bu saldırılar