E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriAz Notus'ta iki önemli hisse devri ve istifa---

Az Notus'ta iki önemli hisse devri ve istifa

Az Notus'ta iki önemli hisse devri ve istifa
09 Kasım 2015 - 14:13 borsagundem.com

Az Notus'un iki önemli ismi hisselerini devrederek şirket yönetiminden ve görevlerinden istifa etti

Az Notus Portföy Yönetim Kurulu üyeleri Marc Murat Sağman ve Kaan Evren Bolgün, tüm hisselerini AZ International Holdings S.A.'ya devrederek Yönetim Kurulu üyeliği ve şirketteki görevlerinden istifa ettiler.
 
Az Notus Portföyden konu ile ilgili KAP'a yapılan açıklamada şu bilgiler verildi:
 
Şirketimiz Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi Sn. Marc Murat Sağman, Şirketimizde sahip olduğu beheri 1,00-TL nominal bedelli, toplam 180,000 adet hissesinin tamamını, yine Şirketimizde, beheri 1,00-TL nominal bedelli, toplam 2,100,000 adet paya sahip bulunan AZ International Holdings S.A.'ya satış ve devir konusunda anlaşmış olup, bu anlaşma sonrasında Şirketimizde pay sahibi bulunmayacağından, 01.11.2015 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere, Şirketimizdeki  Genel Müdür ve Yönetim Kurulu üyeliği ve Portföy Yöneticiliği görevlerinden istifa etmiştir.
 
Yine Şirketimiz Genel Müdür Yardımcısı ve Yönetim Kurulu Üyesi Sn. Kaan Evren Bolgün, Şirketimizde sahip olduğu beheri 1,00-TL nominal bedelli, toplam 180,000 adet hissesinin tamamım, yine Şirketimizde, beheri 1,00-TL nominal bedelli, toplam 2,100,000 adet paya sahip bulunan AZ International Holdings S.A.'ya satış ve devir konusunda anlaşmış olup, bu anlaşma sonrasında Şirketimizde pay sahibi bulunmayacağından, 01.11.2015 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere, Şirketimizdeki Yönetim Kurulu Üyeliği ve Operasyon Direktörlüğü görevlerinden istifa etmiştir. Saygılarımızla,

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)