E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporAysal temizliği bitmiyor---

Aysal temizliği bitmiyor

Aysal temizliği bitmiyor
25 Eylül 2013 - 19:50 borsagundem.com

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, şimdi de futbolcusunu takımdan gönderiyor

Son iki sezonun Süper Lig şampiyonu ve Süper Kupa sahibi Galatasaray'ın teknik direktörü Fatih Terim'e telefonlarını açmadığı gerekçesiyle tepki gösteren Başkan Aysal'ın Melo'yu da twitleri nedeniyle göndermeyi düşündüğü ileri sürüldü.
Galatasaray'da Başkan Ünal Aysal ile ters düşen ve yönetim kurulu kararıyla görevine son verilen Fatih Terim'den sonra Başkan Aysal'ın, önümüzdeki sezon Felipe Melo'yu da göndermeyi düşündüğü öne sürüldü.
Maraton.com'da yer alan habere göre, telefon olayı yüzünden Fatih Terim ile ipleri koparan Ünal Aysal'ın, Melo'nun geçen sezon attığı 'Başkan çocuk gibi davranıyor' tweet'lerini unutmadığı ve önümüzdeki sezon Brezilyalı futbolcuyla yollarını ayıracağı öğrenildi.
Bilindiği gibi Başkan Ünal Aysal, geçtiğimiz 2 sezon kiralık olarak forma giyen Melo'yu sezon başında veto etmişti. Bir diğer Brezilyalı Wellington ile anlaşma noktasına gelen Aysal, Terim'in Melo ısrarı karşısında vazgeçmişti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • aysell25 Eylül 2013 23:08

    yurtdısında yasıyorum olmadı uzan lar gıbı kacarım dıorsan yanılıyorsun.. gs cola gıbıdır dunyanın her yerınde vardır... futbol mılletı bırlestırdıgı gıbı ayrıstırırda.. dusmanın cok artık senın .. kacacak delıgın olmadıgı gıbı yatacak yerınde olmayacak.. dolandırıcı... yalancı...sahtekar....botoxlu boyukkk bskn

  • aysel...25 Eylül 2013 22:52

    melo ya sormuslarmı? gelecek sezon kalıcakmısın dıe? drogba ya sormuslar mı kalırmısın dıe... allah blanı versın pislik herif... botoxlu futbolcu al gs kız takımı olsun

  • AYSEL25 Eylül 2013 22:38

    tam bır ıs adamı cıktı .. :) futboldan anlamadıgı bellı... devletı seneler once elektrık ıhalelerınde dolandırmıs bu adam... kucuk yatırımcının cebıne goz dıkmıs bu adam...eline almıs mazbatayı onune gelenı kesiyor..ama gun gelır bırı de bunu keser :) ip ustunde cambazlık olmaz ... 3 buyuklerın baskanlarının foto larını yan yana koyun ayselın ne oldugu daha ıyı anlasılıyor ... botox mucızesı kurekci musvettesı :)

  • ibrahim özbek25 Eylül 2013 21:22

    Aysal ve beceriksiz avanesi bu takımı batırmadan gitmeyecek anlaşıldı.Takımın mali yönü şu an sıfır yakında futbolcuların parasını bırakın çalışanların paralarını bile ödeyemeyecek aldıkları ah burunlarından fitil fitil gelecek inşaalah.....

  • SA25 Eylül 2013 20:21

    AYSAL I HALA TUTAN GALATASARAY CAMİASINA YAZIKLAR OLSUN. HİSSE OPERASYONU İÇİN DAHA DOĞRUSU GALATASARAYI KURTARACAK DİYE BÜTÜN DEĞERLER YOK SAYILAMAZ...