E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAYM Karamehmet'in Pamukbank hak ihlali başvurusunu reddetti---

AYM Karamehmet'in Pamukbank hak ihlali başvurusunu reddetti

AYM Karamehmet'in Pamukbank hak ihlali başvurusunu reddetti
12 Mart 2020 - 09:02 borsagundem.com

BDDK tarafından el konulmadan önce Pamukbank'ın Yönetim Kurulu Başkanı olan Karamehmet, el konulma süreci sonrasındaki yargılama dönemini AYM'ye taşıdı. Yüce Mahkeme başvuruyu oy birliği ile reddetti


HABERİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ...

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • fahri12 Mart 2020 15:51

    ''Yüce Mahkeme!''dosyaya bakmamıştır bile,baksa nasıl karar verecek,onlar da biliyor kimin ne yaptığını, hesap sorulacağını, geriye dönük hak iddiası olacağını.

  • murat12 Mart 2020 14:13

    yapı kredi bankası pamuk bank bmc araç fabrikası kağıt fabrikası akşam güneş gazeteleri turkcell  gibi tanınmış firmaların sahibi idi bu iktidar a hizmet etmediği için bütün haklarını kendisi savunuyor ve haklarını arıyor helal olsun çukurovanın akyüzü karamehmetlerin mehmet beyine 

  • fafa12 Mart 2020 15:56

    Bu mallar kimin eline geçti ona bakmak lazım.

  • Şahsen12 Mart 2020 11:20

    Ben daha bir stajyer avukatken bile saygılı ve hiç burnu havada olmadan davranmıştı. Egosu olmayan bir insan gibi gözlemlemiştim. 

  • Vatandaş 12 Mart 2020 10:35

    Adam tek başına yıllardır hak mücadelesi içinde

  • fafa12 Mart 2020 10:07

    Mallarına el  konulan adamlardan en çok üzüldüğüm bu adam oldu.Malları yağmalattırıldı.Adam elden geldiğince sıkıştırıldıldı.En ileri teknolojiyi takip eden Pamukbank ve Yapı Kredi batırıldı .İtayanlara bedavaya satıldı.Türkiye'ye yazık oldu,Kara Mehmet kendisini kurtarır,ama ülkenin giden malları nasıl geri gelecek?Bir ülkeye ancak bu kadar acımasızlık yapılırdı.Türksel'in durumu hala aydınlanmış değil.

  • Türkoğlutürk 12 Mart 2020 10:33

    Amaç o zaten. Ülke batsın. Anlamayan koyun.