E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAylin Nazlıaka'dan ilk açıklama---

Aylin Nazlıaka'dan ilk açıklama

Aylin Nazlıaka'dan ilk açıklama
04 Mart 2016 - 20:06 borsagundem.com

CHP’den ihraç edilen Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka, karar sonrası basın toplantısı düzenledi.

CHP'den ihraç edilen Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka, ihraç kararı sonrası önemli açıklamalarda bulundu

Nazlıaka, “İlk günkü sözlerimin arkasındayım. Siyasi mücadeleme devam edeceğim” dedi. Kararın haksız olduğunu savunan Nazlıaka, “Ben bu konuyu yargıya taşıyarak partime geri dönmeye çalışacağım. Bu rozet hep yakamda olacak” dedi. 

Mağduru olduğu olayın suçlusu olduğunu kaydeden Nazlıaka, “Yüreğim yanıyor. Burası benim evim, yuvam; geri döneceğim” ifadelerini kullandı.

"NAZLIAKA İLE YARGI ÖNÜNDE HESAPLAŞACAĞIZ"
Odasındaki Atatürk resmini indirdiği iddiasıyla gündeme gelen CHP Ankara Milletvekili Necati Yılmaz ise, iddiayı gündeme getiren Aylin Nazlıaka’yla yargı önünde hesaplaşacaklarını söyledi. Yılmaz, “Deli saçması bir iddia gündeme getirildi. İddiada bulunan kişiyle yüzleşmek istedim. Kendisi bu iddianın adı kadar gerçek olduğunu söylüyor. Ama benimle yüzleşmek istemedi. Bugüne kadar sustum” dedi.

İFTİRA OLDUĞUNA OYBİRLİĞİYLE KARAR VERDİLER
Yüksek Disiplin Kurulu’nun kişileri dinledikten ve delilleri inceledikten sonra iddiaların iftira ve yalan olduğuna oy birliğiyle karar verdiğini belirten Yılmaz, “Ama yaptırım konusunda farklı düşünmüşler. Bugün yeni bir süreç başlıyor. Artık partilim de olmayan o kişiyle yargı önünde hesaplaşacağız” ifadelerini kullandı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ALP04 Mart 2016 23:55

    chp gerçek ATATÜKÇÜLERİ ATARAK KENDİNİ GÜYA GİZLİYOR D.ÇBAYKAL BİL İYİ YÖNETİLMİYOR DEDİ..GERÇEK ŞUKİ HDP-YPG-PKK GİBİLERLE KOL KOLA MALESEF BİZ BİLE CHP den UMUDU KESTİK.YARI EGE,TRAKYA,VE ANADOLUDAN NAH OY İSTER..YAZIK

  • vatandaş04 Mart 2016 23:22

    o kadar berbat bir partiki şu haliyle iyiki hükümette değiller.en koyu chp li böyle diyor artık...

  • kralll04 Mart 2016 22:01

    bu gibi boş beyinler le CHP çok bile oy alıyo