E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriAyhan Öztürk'ten yeni operasyon---

Ayhan Öztürk'ten yeni operasyon

Ayhan Öztürk'ten yeni operasyon
24 Mayıs 2014 - 12:02 borsagundem.com

Her hamlesi skandal olan Ayhan Öztürk bilanço beyanı ve çağrıdan kaçmak için yeni taktik geliştirdi

Tahsisli sermaye artırımlarıyla birbiri ardına şirket alım satımı yapan ve bu şirketleri sürekli olarak elden ele dolaştıran, SPK tebliğlerinde yer alan süreçleri gerçekleştirmekten kaçan Ayhan Öztürk, en son açıklamasıyla yine sahnede. Ar Tarım hisselerinin Tümer Tarım’a satılmasıyla ilgili olarak çağrı sürelerini geçiren Ayhan Öztürk, Ar Tarım’ın mali tablolarının kamuya duyurulmamasıyla ilgili olarak bir açıklama yaptı. Ancak yapılan açıklama işlem sırası kapatılan Ar Tarım’ın  mali tablolarının yayınlanması yerine, yeni bir satın alma sözleşmesinin imzalandığını içeriyor.

KAP’a gönderilen yazıda, CLK holding hisselerini tahsisli olarak satın alan Ossis Sınai Yatırımlar’ın bu hisseleri Tümer Tarım’a devredeceğini, Tümer Tarım’dan da tekrar Ar Tarım’a devri için anlaşma yapıldığı belirtiliyor.

Bununla birlikte hafta içinde Ar Tarım’ın arazilerinin Şirketin eski sahiplerine satıldığı iddiaları gündeme bomba gibi düştü. Ar Tarım konuyla ilgili bir açıklama yapmadı.

Ayhan Öztürk’ün gizli sahibi olduğu iddia edilen Tümer Tarım’ın Ar Tarım hissedarlarına yapması gereken çağrı konusunda henüz bir gelişme yaşanmadı. Ancak Tümer Tarım yeni satın alma sözleşmelerine imza atmaya devam ediyor.

Tümer Tarım ayrıca Şubat ayında Ericom hisselerini almak üzere sözleşme imzaladığını ve 45 gün içinde ödeme yapılacağını açıklamıştı. Ericom hisseleri de mali tablolarını göndermediği için geçtiğimiz hafta içinde (21/05/2014 tarihinde) borsa dışına atıldı.

Ayhan Öztürk’ün Ar Tarım ve CLK Holding ile ilgili olarak KAP’a gönderdiği  23/05/2014 tarihli açıklama şöyle:



Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (30)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • yorumcu27 Mayıs 2014 11:47

    Ayhan Öztürk borsadaki benim Ar Tarım hissemin tutarını tıkır tıkır bana öder. Ar Tarım Borsadan hep ihraç edilirse. Ben paramı kurda kuşa yedirmem.

  • a.b26 Mayıs 2014 10:04

    Ayhan Öztürk nasıl bi insansın? mahvettin bizi

  • DAVACI25 Mayıs 2014 19:34

    Elinde hissesi olan arkadaşlar dava ve ihtarnameleri yarın açın bu adama güvenmeyin , Ayhanın ne işi var facebook ta , sizinle alay ediyor bu adam resmen allah sabır versin hepineze ,

  • borsacı25 Mayıs 2014 18:37

    Bu ve bunun gibi hisseleri alan saf ve temiz yatırımcılar her zaman mağdur oluyor. Nebali bu şirketleri denetlemeyen kişilerin üzerine olsun.Allahından bulsunlar.

  • kemal25 Mayıs 2014 17:07

    vay be bıde facede dıyokı benı palayla yuzlestırın ben cok durustum onun benle yuzlesmeye cesaretı yok falan bosuna kalvye tuslarını eskıtmeyın ayhan bey ne oldugunuz bellı

  • Hüsnü25 Mayıs 2014 17:01

    Bu adamın yönetim kurulunda kimler var lütfen inceleyin

  • MACİG25 Mayıs 2014 14:59

    Ayhan Öztürk’ün sahibi olduğu CLKHO’da eski SPK Başkanı Doğan Cansızlar Yönetim Kurulu Üyesi gözüküyor… Ne büyük bir tesadüf değil mi? RTE onun hakkında yolsuzluk soruşturmasına izin vermişti ama Danıştay karşı çıktı…Bütün bu dar-alandaki paslaşmalar tam bir profesyonellik kokuyor… Ayrıca, bu gruba ait kişiler neden hep Turgay Ciner’e ait Bloomberg TV’de boy gösteriyorlar bunu da bir sorgulamak lazım...

  • BORSA GÜNDEM 25 Mayıs 2014 14:45

    BU HABERİ SİZ ÖNE ALDIKÇA BU ADAMIN PİYONLORI DELİ KEÇİ GİBİ KUDURUYOR , LÜTFEN ÖNE ALINNNNN ....

  • genemi bu adam25 Mayıs 2014 12:30

    Bu nasıl bir pislikmiş ya vay anam vay , evlerden ırak . bir haberide güzel olsun bu adamla ilgi heğ üçkağıt , ama uyarıları dikkate alın, Borsa gündem olmasa bende alacaktım bu hisseyi, Allah sizden razı olsun BORSA GÜNDEM .

  • ergn25 Mayıs 2014 11:54

    Adamın tipine bakınca onun kağıtlarının alınmayacağı belli oluyor...!

  • metin metin25 Mayıs 2014 11:30

    ÇOK GÜZEL MİLLETİN PARASINI HİÇ ETTİLER SAĞ OLASIN VAROLASIN AKP ve SPK

  • vay be25 Mayıs 2014 10:38

    Türkiye de Spk diye bir kurum var bu öyle bir kurum ki;işinizi yapsanızda maaşınızı alıyorsunuz yapmasanızda...

  • Artog magdurları25 Mayıs 2014 09:47

    Bu adamı daha geniş haber yapın lütfen resmen dalga geçiyor

  • emekçi25 Mayıs 2014 08:39

    burda bir tiyatro dönüyor ama...kim yönetmen kim senarist?

  • MEHMET FAİK25 Mayıs 2014 07:52

    ULUTAŞ ların MENSA SINAİ TİCARİ YATIRIM AŞ.(MEMSA) sıda AR TARIM dan farklı değil al birini vur ötekine nerede DEVLET

  • madrit25 Mayıs 2014 02:18

    hiç anlamış değilim bu adam SPK mı , kim bu adam zeballah gibi çökmüş heryere , millete kan kusturuyor .

  • Ttt25 Mayıs 2014 00:13

    Atın hapse, 5-6 ay bakalım ne olacak. İşi organize eden tek o. Diğerleri piyon.

  • PROF24 Mayıs 2014 21:53

    enerji madencilik işi yapacaksa niye hem artog hem clkho? tek şirketle olmuyormu bunlar yatırımlar ve icratlar?? patronlar böyle çok sayıda şirketle neyi hedeflerler? bu yöntemle yatırımcılar nasıl soyulur? aslın buuk oyunlar bu yapılarda gilzli. net grubu eczcı grubu ışıklar grubu, koza grubu euro grubu yapıları oluşturarak yatırımcıları hep ters köşe yapma stratejleri uygulayan bunlardan bazıları

  • boşbakan24 Mayıs 2014 19:08

    yemin ediyorum bir daha bist50 dışına çıkarsam en adiyim , nalet olsun sana ayhan efendi , ocağımı söndürdün . nalet olsun.

  • Vali24 Mayıs 2014 18:47

    Bunun kaçıncı şirketi birde bu adamla ilgili bi özgeçmiş yayınlayında bilelim yatırımcı olarak merak ediyoruz. Sürekli gündemde bu adam ama maşallah haberleri hiç bitmiyo ilgiyle izleniyo

  • keklik24 Mayıs 2014 18:01

    belki de kapatmışlardır 2 aylığına, ondan hiç sesleri çıkmıor

  • emekçi24 Mayıs 2014 18:00

    yazık ülkeme. bu ülkede finansal otorite filan yok.

  • Çok bilen 24 Mayıs 2014 17:34

    Kabahat bu şirketlerin içini boşaltanlarda ve izin verenlerde değil asıl kabahatin büyüğü muz cumhuriyet Borsasından daha üstün olmayan (bence)borsamızdada değil kabahat biz yatırımcılarda alma kardeşim dandik şirket hisseleri yok tosun paşaymış kardeşlermiş bu zevatlar hep olacak ...

  • spinoza24 Mayıs 2014 17:12

    Sayın borsa gündem teşekkür ederiz Lütfen bu işi takip etmeyi bırakmayın Çok küçük yatırımcı mağdur

  • yusuf24 Mayıs 2014 17:05

    yav arkadas ben anlamıs deyılım cagrı cagrı 1 ay sure 10 gun sure 5 gun sure cagrıyı takan yok sureler dolmus durumda bu spk ne yapıyor allah askına zaten sırket tarım ısıyle urasıyor ve arazıler satıldı sırketın ıcı su anda bos dukkanı kamamk uzereler sanırım. spk bunca ınsanın canını yaktırma ızın verme bunlara

  • KIRIMLI24 Mayıs 2014 16:37

    Sen kimi nereden kovuyorsun ? Çağrı yoksa çağrı yapılmasını sağlamak kimin görevi ?Çağrı yapmayan ya da çağrıya uymayan hakim ortağa ceza kesmek kimin görevi ?Yasalara uymayan varsa uyduracak olanlar nerede ? Yazdıklarımdan o dediklerinizi nasıl çıkardınız ?Kimi övüyorum kimi yeriyorum sizce ?İşlem yasağı olan kişinin şirket sahibi olmasına müsaade verenler e niye hesap sormuyorsunuz ?İşlem yasağı olan birinin şirketine neden ortak oldunuz ?Objektif olarak bakarsak her şirketin bu hamleleri yapmaya finansal olarak hakkı var.Bunları doğru bulmuyorsa otoriteler kanun çıkarır yasak koyar ve uygular o zamanda A.Öztürk dahil kimse böyle hareketler yapamaz.Hırsıza kafayı takıyorsunuz seyreden polis umurunuzda değil.

  • boş adam KIRIMLI24 Mayıs 2014 15:58

    sence bu adam çok dürüst bir adam yani öylemi KIRIMLI !! çok mübarek bir adam , beyneminel bir insan öylemi kırımlı , 9ay yasak aldı dolandırıcılıktan övdüğün adam, Çlkho , erico , artog bu hisselerin hali ne ! ya sen şimdi keşke yanımda olsan kırımlı .kime göre avantajlı hale geliyormuş , halimize bak herkez ağlıyor ama ne hikmetse avantajlı hale geliyor kırımlı öyle dedi millet . allahım öpermisin sabahamı bırakırısn tövbe tövbe.

  • boş YAPMA kırımlı24 Mayıs 2014 15:52

    1) Sehmuz satiyor cagri yok 2 ) tumer aliyor cagri acilaniyor uyan yok ,, 3) ayhana satiyor yine cagri yok. 4) ayhan clk yi aldigini soyluyor., butun bu alimlarda gerceklesen veya gerceklesecek bir cagri varmi olabilecek mi ? Halka cik sirketlerde boylemi oluyor,, bakkalmi devrediyor bunlar,, KIRIMLI ? kanunları pazartesi görüsün sen . defol bu sayfadan.

  • KIRIMLI24 Mayıs 2014 13:32

    Otoritelerle dalga geçiyorsa otoritelerde problem vardır.Dalga geçilen husus nedir yazsaydınız daha iyi olurdu.Kanun çerçevesinde yapılan işlemlere altında şu niyet var aslında şöyle şöyle yapmak isteniyor gözüyle bakamazsınız.Hukuk vardır mahkeme vardır ispatlayabileceğinize inandığınız bir anormallik hukuk dışılık varsa gider hakkınızı ararsınız.Tahsisli artırım talep etmekmi tuhaf şirketleri tek çatı altında toplayıp yönetsel ve maliyet açısından avantajlı hale getirmekmi ?

  • yuuuuhh24 Mayıs 2014 12:58

    rahmetli selçuk parsadanı rahmetle anıyorum.. bu adam onu bile cebinden çıkarırrrrr