E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriAyen Enerji'ye sözleşme daveti---

Ayen Enerji'ye sözleşme daveti

Ayen Enerji'ye sözleşme daveti
31 Ekim 2017 - 08:48 borsagundem.com

Ayen Enerji-Fusha OGG'ye Arnavutluk'taki HES-Kalivaç ihalesinde 'Sözleşmeye Davet' yazısı gönderildi

Ayen Enerji ile Arnavutluk'ta yerleşik Fusha Shyk ortak girişimine Arnavutluk'taki HES-Kalivaç ihalesi için sözleşme görüşmelerine başlamak üzere 'Sözleşmeye Davet' yazısı gönderildi.

Çevresel Etki Değerlendirmesi İzin ve Denetim Genel Müdürlüğünün internet sitesinde konu ile ilgili yapılan açıklamada şu bilgiler verildi:

"Arnavutluk Cumhuriyeti Enerji ve Endüstri Bakanlığı tarafından ihaleye çıkarılan, Yap-İşlet-Devret Modeli ile yapılacak olan, 111 MW kurulu gücünde, yıllık 366.6 Milyon kWh Elektrik Enerjisi Üretim kapasiteli 35 yıl süreli " HES-KALİVAÇ Hidroelektrik Santrali işi"nin serbest ve rekabetli ihale sürecinde AYEN ENERJİ A.Ş. ve Arnavutluk'ta yerleşik FUSHA Shpk Ortak Girişimi ilk sırada yer almıştır. Bu ihale ile ilgili değerlendirme süreci bitmiş olup, ilgili bakanlık tarafından Ortak Girişim'e sözleşme görüşmelerine başlanmak üzere " Sözleşmeye Davet " yazısı gönderilmiştir."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 30,88
En Yüksek: 31,18
En Düşük: 30,50
Değişim 1,71 %
FK: 11,69
PD / DD: 1,48
İşlem Hacmi 29.751.429
Toplam Adet: 961.516
Ağırlıklı Ort.: 30,94
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)