E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinAy’a gitmek için eş arayan milyarder borsada kaybetti---

Ay’a gitmek için eş arayan milyarder borsada kaybetti

Ay’a gitmek için eş arayan milyarder borsada kaybetti
07 Eylül 2020 - 17:31 borsagundem.com

Elon Musk’ın roketiyle Ay’a gitmek için kendisine kadın bir yol arkadaşı arayan milyarder korona virüs piyasasında gündelik yanlış yatırımlarla 41,4 milyon dolar kaybetti

BORSAGUNDEM.COM – DIŞ HABERLER SERVİSİ

Japon milyarder Yusaku Maezawa Twitter’da yaptığı açıklamada salgının tetiklediği volatilite dalgalanmaları nedeniyle hisse senedi ticaretinde yaklaşık 41,4 milyon dolar kaybettiğini açıkladı.

İnternet üzerinden perakende satış yapan moda şirketi Zozo’nun Kurucusu ve Eski CEO’su olan Maezawa “derin pişmanlıklar” başlıklı bir Twitter mesajı yayınladı. Günlük ticaretten ciddi para kaybettiğini belirten milyarder bu konuda ustalaşmayı başaramadığını söyledi. Kaybettiği meblağdan duyduğu üzüntüyü dile getiren Japon milyarder bu miktarı işiyle geri alacağına söz verdi.

Meazawa Twitter mesajında, “Virüs dalgalanmaları sırasında borsa gözümü kör etti ve 4,4 milyar yeni (41,4 milyon dolar) kısa vadede tekrarlanan hisse senedi satışlarıyla kaybettim. Bu benim alışık olduğum bir şey değil. 4,4 milyon yen kaç kişiye dağıtılabilir ve kurtarılmış olabilirdi? Bu pişmanlığın bir sonu yok” dedi.

Bloomberg’in haberine göre Maezawa’nın toplamda 3,5 milyar dolarlık serveti bulunuyor ve Twitter üzerinden yaptığı çıkışlarla oldukça ün sağlamış bir milyarder. Maezava 2023’te Elon Musk’ın roketiyle Ay’a yapmayı planladığı turistik gezide kendisine eşlik etmek için kadın adaylar aradığını duyurmuştu. Japon milyarder bir süre sonra bu planını iptal ettiğini açıklamıştı.

Japon milyarder Maezawa 1000 kişiye 54'er bin lira dağıtacak

 

Japon milyarder Ay seyahati için yanına kız arkadaş arıyor

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)