E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAvrupa'da kış finansal olarak çok zor geçecek!---

Avrupa'da kış finansal olarak çok zor geçecek!

Avrupa'da kış finansal olarak çok zor geçecek!
03 Kasım 2022 - 09:15 borsagundem.com

Avrupa'da birçok ülke gaz fiyatını sınırlama kararı alsa da krizi durduramıyor. Elektrik ve gaz şirketi National Grid'in CEO'su John Pettigrew, İngilizlerin yaklaşan kışı finansal olarak çok zor geçireceğini ifade etti.


Financial Times'a konuşan elektrik ve gaz şirketi National Grid'in CEO'su John Pettigrew, İngilizlerin yaklaşan kışı finansal olarak çok zor geçireceğini söyledi.

İngiliz hükümeti, nisana kadar birim enerji maliyetini sınırlamıştı. Buna rağmen, ortalama bir hane yılda 2 bin 885 dolar ödeyecek.

Almanya da yeni yıldan itibaren doğalgaz ve elektriğe tavan fiyat getiriyor. Almanya Sanayi ve Ticaret Odası, Alman şirketlerinin yaklaşık yüzde 82'sinin "enerji ve ham madde fiyatlarını" işleri için bir risk olarak gördüğünü duyurdu. Hollanda'da fırın sahipleri enerji krizinden etkilendi.

Zor zamanlar yaşayan fırınlar kapanma tehlikesiyle karşı karşıya. Fransa ise başkent Paris'te, mesai bitiminde ofis ve dükkanların ışıklarını kapattı.

Enerjide yeni ticaret merkezi türkiye

 

Alman şirketler enerji kriziyle zorda

 

Enerjiyi ucuza alıp pahalı satıyorlar, Avrupa kâr kapısı oldu

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Kurmayci 05 Kasım 2022 06:06

    Ayrani yok icmeye tahtravanla gider çeşmeye Moratoryum ne demek ogrenin Ulkedeki enflasyona bakin dis borca bakin doviz kurlarina bakin asgari ücret ve aclik sınırına bakin Sonra satilan kurumlara bakin uretirken ithal etmek zorunda kaldigimiza bakin ve merkez bankasi eksi rezervde para tunne hepsinin iktidar peskes cekmis vaziyette Her yer lux otomus diyenler yok avrupayla yarisiyoruz diyenler uyanin artik donsuz kalmak uzere millet her yerden yolsuzluk fışkıran ulkede denetim yok yaptirim yok milyon dolar rusvette dönüyor vatandasa kitliyorlar siz uzaya cikacagiz şahlanacağız laflarina inanmaya devam edin ulkedeki sozde multeci sayisina bakin orta sinif yok zengin ve fakir kaldi parasi olan daha da zenginlesti olmayan daha da fakirlesti ogrenin dis gorunuse aldanmayin gerçekleri fark edin bu korku salmak degil hayallerden uyanmaktir

  • Mucise Reis : )03 Kasım 2022 11:08

    Türkiye çok rahat 2800 tl 3500 tl 5500 tl maaş alıyorsun kısa kollu evde geziyorsun.... tüp  320 tl alıyorsun... arabanı 1,000 tl depo dolduruyorsun.  1 kg et 200 tl alıp, 1 ligre sütü 24 tl içip 1 kg peyniri 110 tl ye alıp yiyorsun. Avrupa krizd eçökmüş bakmış... :D

  • Orhan Duman05 Kasım 2022 07:31

    Fazla atma kardeş tüp 265 TL süt 15'75 diyerleri ok fakat ABD nin dediğini yaparsam hergun şehit haberleri ülke elden gittiğinde senin maaşın 100000 bin olsa ne yazar Türkiye yi hava savunma sistemleri ile bizim şimdiden güvenliğimizi alıyorsa saygı duymak lazım kim olursa olsun bu ülke için bir çivi cakiyorsa saygi duyarim

  • MERHALET KUŞUÖTMEZ03 Kasım 2022 09:28

    Her gün korku pompalaya pompalaya bir oldunuz.hayat akışına doğal devam ediyor borsalar patlıyor.ben inanmıyorum.

  • Bahar Kablan04 Kasım 2022 09:11

    Ulen arkadaş bu milleti 80 yıl sömürmüşler kimsenin sesi çıkmamış sen ülkeyi bugün 20yilda avrupaynan yarışır hale getir eee battik bittik öldük lan namussuz lar yol bulupta eve giremiyorum lüks arabalardan bunları kim aldı kim koydu buraya kendiliğindenmi oldu oluyorduda neden bunlardan daha önce olmadı Avrupa refah içinde yaşarken bız açlıktan nefesimiz kokuyordu nerden geldiğimizi bilmiyormuyuz yani belli bı kesim bu ülkenin kaymağını yiyip keyfine bakıyordu ip nezaman koptu kaymak dagilmi Anadolu'ya yayildimmi ip koptu niye bunların anadulunun kalkinmaisnq tahammülleri yok çünkü olay bundan ibarettir bunu böyle okuyalım