E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAvrupa'da 6 Türk korona virüsten öldü---

Avrupa'da 6 Türk korona virüsten öldü

Avrupa'da 6 Türk korona virüsten öldü
22 Mart 2020 - 18:05 borsagundem.com

Hollanda, Fransa ve İngiltere'de altı Türk Korona virüsten yaşamını yitirdi.

Son 24 saatte İspanya'da 396, İran'da 129 ölüm gerçekleşti. Hollanda'da üç, Fransa'da iki ve İngiltere'de bir can kaybı var. Almanya'da bir günde 1948 vaka teşhis edildi. Hollanda, Fransa ve İngiltere'de 6 Türk korona virüsten yaşamını yitirdi.

Milliyet'in haberine göre İngiltere'nin başkenti Londra'da hayatını kaybeden 84 yaşındaki İlyas Güngör'ün Kahramanmaraşlı olduğu bildiriliyor. İngiltere'de daha önce de iki Türk ölmüştü.

Bugüne kadar 115 vakanın kayda geçtiği Kuzey Makedonya'da ilk ölüm gerçekleşti. 57 yaşındaki kadın hastanın, ülkenin kuzeyindeki Kumanovo ilçesindeki bir hastanede hayatını kaybettiği bildiriliyor. Balkan ülkesinde son 24 saatte 30 yeni teşhis konuldu.

ABD New York'un belediye başkanı Bill de Blasio, kentte 8 bini aşkın teşhis konulduğunu ve ülke çapındaki vakaların üçte birinin New York'ta görüldüğünü söyledi. Belediye başkanının verdiği bilgiye göre, bugüne kadar şehirde 60 insan can verdi.

ABD Hazine Bakanı Steven Mnuchin, daha önce 1 trilyon dolar olarak açıkladıkları korona virüs ekonomi destek paketinin 4 trilyon doları bulabileceğini söyledi. Mnuchin'in verdiği bilgiye göre, Washington yönetiminin planları arasında tek seferlik ailelere 3'er bin dolarlık ödeme yapılması da var.

Singapur sınırlarını kapatma kararı aldı

Karantina kurallarına uymayan çifte 6300 lira ceza

Portekiz'de yolcu gemisi karantinaya alındı

Bakanlık açıkladı: Sağlık çalışanları ücretsiz kullanacak

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mehmet22 Mart 2020 19:43

    Kaldık 83 milyon.. pehhh. Neyse bu işin faili kim. Yüzyıllardır bu Çinliler bulduğunu yiyor tuttuğu deliğe üfleyor. . Neden şimdiye kadar olmadı. Cevap bu virüs doğal değil. . Laboratuvar koşullarında üretilmiş. Belli. Çin, ipek yolu ortağı italya ve zengin imparator ailelerin yaşadığı New York. Virüsün ortaya çıktığı yerler manidar. Atom bombasindan Sonra dünya düzeni değişmişti. Bu virüs olayı da atom bombası etkisi yapacak ve sonuç : yeni dünya düzeni.

  • Covid-1922 Mart 2020 19:01

    Sıkıntı yok.