E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporAvrupa Süper Ligi iptal edildi---

Avrupa Süper Ligi iptal edildi

Avrupa Süper Ligi iptal edildi
21 Nisan 2021 - 15:11 borsagundem.com

İspanyol ekibi Atletico Madrid ve İtalyan devleri Inter ile Milan, Avrupa Süper Ligi'nden ayrılma kararlarını açıkladıktan sonra Juventus, Avrupa Süper Ligi'nin gerçekleştirilemeyeceğini açıkladı.

Avrupa Süper Ligi projesinde ayrılıklar devam ediyor. İngiliz ekiplerinin ayrılmaları sonrası İspanyol ve İtalyan takımlarının kaldığı organizasyonda yeni ayrılık açıklamaları yapıldı. İspanya'dan Atletico Madrid ve İtalya'dan Inter ile Milan, organizasyondan resmen ayrıldıklarını açıkladılar. Bu kararlar sonrasında ise Juventus, Süper Lig 'in gerçekleştirilemeyeceğini resmen açıkladı.

Milan'dan yapılan açıklamada taraftarların yararına olacak şekilde bu projenin içinde yer aldıklarını fakat dünyanın dört bir yanından taraftarların seslerine, endişelerine kulak vererek bunlara duyarlı davranıldığı ifade edildi. Ayrıca Milan da Inter gibi futbol için sürdürülebilir bir model adına çalışmalarına devam edeceklerini belirtti.

Atletico Madrid ve Inter'in resmi ayrılıkları sonrasında Avrupa Süper Ligi'nde kalan takımlar Barcelona, Real Madrid ve Juventus olmuştu ki Juventus'tan ligin gerçekleştirilemeyeceği açıklaması geldi.

Atletico Madrid ve Inter de çekildi!

 

Avrupa Süper Ligi'nde dev çatlak! 2 takım çekildi, başkan istifa etti

 

Avrupa Süper Ligi'ni yasayla engelleyecek

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)