E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaAvrupa hisseleri yatay seyrediyor---

Avrupa hisseleri yatay seyrediyor

Avrupa hisseleri yatay seyrediyor
18 Şubat 2014 - 15:44 borsagundem.com

Avrupa hisseleri, Almanya'da yatırımcı güveninin beklenenden yüksek gerilemesi sonrasında yatay seyrediyor

Avrupa hisseleri, Almanya'da yatırımcı güveninin beklenenden fazla gerilemesi ile, iki günlük kazancın ardından yatay seyrediyor. ABD endeks vadelileri de büyük bir değişiklik yaşamazken, Asya hisseleri yükseldi. Inditex SA, Citigroup Inc'nin notunu al'dan nötr'e indirmesiyle yüzde 2.5 geriledi. Centrica Plc, UBS AG tarafından hisselerinin satılma tabsiyesi verilmesi ile yüzde 2.1 değer kaybetti. Casino Guichard-Perrachon SA, 2013 karındaki yüzde 18'lik sıçramayla yüzde 4.4 tırmandı.

ASYA PASİFİK ENDEKSİ 0.9'A TIRMANDI

Stoxx Europe 600 Endeksi yüzde 0.1 gerileyerek Londra saatiyle 12:32'de 334.12 puana indi ve bu yılın kazancını yüzde 1.8'e azalttı. Endeks, emlak ve madencilik hisselerindeki ralli ile birlikte dün yükselmişti. Standard & Poor's 500 Endeksi vadelileri yüzde 0.1 yükselirken, MSCI Asya Pasifik Endeksi yüzde 0.9 tırmandı.

Paris merkezli Montaigne Capital'in fon yöneticisi Arnaud Scarpaci, "Bu sabahki Almanya verisi hayal kırıklığı yarattı. Bu yıl Avrupa'ya odaklanmıştım ve şimdi bunu biraz azaltma eğilimindeyim" yorumunu yaptı. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)