E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaAvrupa hisseleri yatay seyrediyor---

Avrupa hisseleri yatay seyrediyor

Avrupa hisseleri yatay seyrediyor
01 Kasım 2013 - 11:21 borsagundem.com

Avrupa hisseleri ABD'den açıklanacak imalat verileri öncesinde yatay bir seyir izliyor

Avrupa hisseleri çok değişmeyerek Stoxx Europe 600 Endeksi'nin üst üste 4. haftalık kazanca doğru ilerlemesini sağlarken, yatırımcılar ABD imalat raporlarını bekliyor. ABD endeks vadelileri çok değişiklik göstermezken, Asya hisseleri düştü.

Vodafone Group Plc görüşmelere yakın kaynakların AT&T ile satış konularının görüşüldüğünü belirtmesi üzerine yüzde 2.2 yükseldi. Royal Bank of Scotland Group Plc çeyrek dönemlik kayıp açıklaması üzerine yüzde 3.7 düştü. Renault SA ise partneri Nissan Motor Co.'nun yıl geneli kâr beklentisini düşürmesi üzerine yüzde 4.2 geriledi.

Stoxx 600 Endeksi yüzde 0.1'den daha az yükselerek Londra saatiyle 08:11'de 322.56 puan oldu. Gösterge endeks bu hafta yüzde 0.8'lik bir ralli gerçekleştirirken, dün Mayıs 2008'den bu yana en yüksek kapanışı kaydetti. Standard & Poor's 500 Endeks vadelileri yüzde 0.2 ilerledi, MSCI Asya Pasifik Endeksi ise yüzde 0.5 düştü.

Avusturya ve Lüksemburg'da hisse piyasaları bugün kapalı, İsveç'te ise yarım gün açık olacak.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)