E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaAvrupa BDDK istiyor---

Avrupa BDDK istiyor

Avrupa BDDK istiyor
28 Ağustos 2013 - 08:26 borsagundem.com

Avrupa Merkez Bankası Yönetim Kurulu, Euro Bölgesi'nin kurumsallığı için bankacılık birliğine ihtiyaçları olduğunu söyledi

Avrupa Merkez Bankası Yönetim Kurulu üyesi dün yaptığı açıklamada bankacılık birliğinin oluşturulması da dahil olmak üzere euro bölgesi kurumsal çerçevesini güçlendirme çabalarının gelecekteki para politikalarının başarısı açısından hayati önemde olduğunu belirtti. 
İsveç'teki konfernasta konuşan Benoit Coeure politika belirleyicilerin bankaların bilançolarındaki zayıflıklar karşısında çok daha hızlı hareket etmeleri gerektiğini belirterek bu konuda ABD'nin politika belirleyicilerin hızlı davranmış olmasının etkilerine değindi. Benoit, artık bankaların sorunları ile mücadele etmenin öneminin daha iyi anlaşılmış olduğunu ve bankacılık birliğine doğru hızlı bir şekilde harekete geçmenin gerekliliğinin daha açık bir hale geldiğini vurgulayarak, "Bankacılık birliği bir ihtiyaçtır ve acil bir ihtiyaçtır, kesinlikle acil" ifadelerini kullandı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)