E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriAVOD’un madenine Koç Holding talip oldu---

AVOD’un madenine Koç Holding talip oldu

AVOD’un madenine Koç Holding talip oldu
10 Kasım 2020 - 09:50 borsagundem.com

İzmir’in gözde şirketlerinden AVOD, satışa çıkardığı maden sahası için Koç Grubu’ndan teklif aldığını açıkladı.

Gıda, maden ve inşaat alanında önemli yatırımları bulunan AVOD, satışa çıkardığı Çorum maden sahasına Koç Holding şirketlerinden Demir Export’un teklif verdiğini açıkladı. Şirketten KAP’a yapılan açıklama şöyle. “Çorum Boğazkale'de bulunan 200712071 ruhsat numaralı bakır madenimizin satış ve ortaklık konularıyla ilgili gizlilik sözleşmesi imzalamış olduğu bilgisi, 20.10.2020 tarihinde, KAP açıklaması ile Sayın yatırımcılarımıza duyurusu yapılmıştır. Bakır madeni sahasında ortaklık veya satın alma olanaklarını görüşmek üzere, Koç Holding iştiraki Demir Export A.Ş. şirketi ile gizlilik sözleşmesi imzalanmış olduğu Sayın Yatırımcıların bilgisine sunarız”

Koç Holding'de piyasa tepkisi olumlu ancak sınırlı olur

 

AVOD maden satışına hazırlanıyor

 

Koç Holding'den 9 ayda 125,7 milyar TL ciro

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • X10 Kasım 2020 23:20

    Maden satilirsa, hayal ve beklenti duser... nakit kasaya girer..

  • Çakır10 Kasım 2020 18:59

    Avod şirketin maden işine ortak geliyor satılacak diye haber geliyor bugün hisseler taban yaptı teknik açıklamasi nedir bilen varmı? Hiçbir şey eskisi gibi değil çok garip işler çok kişinin canı yanacak borsada sanki ceza işkence birdaha gelmesinler dersi veriliyor gibi aslan terbiyecisi çoğaldı dikkat ediniz ellerinde kırbaç bekliyorlar hangi hisseden ciktiysam hep yukselidi

  • Fibo da Vinci10 Kasım 2020 22:06

    Dostum maliyetim 8.45 ti ancak kardan büyük kaybim var. Aldığım duyum söyle Bilanco zarar açıklaması nedeniyle maden haberi etki getiremedi.