E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriAVOD’da değiş tokuş---

AVOD’da değiş tokuş

AVOD’da değiş tokuş
16 Temmuz 2013 - 13:23 borsagundem.com

AVOD ile Sundown Foods arasındaki ‘satın alma’ görüşmelerinin nihai sonucuna göre nakdi ödeme yok, hissedarlık var…

AVOD’un yatırım hedefleri arasında yer alan 21 milyon dolar değerindeki Amerikalı Sundown Foodb Inc. şirketiyle yürütülen görüşmelerinin nihai hale getirildiği, ‘satın alma’nın ise karşılıklı hisse değiş tokuşu şeklinde gerçekleştirileceği belirtildi. AVOD tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yapılan açıklamada şu bilgiye yer verildi:   
“Şirketimiz tarafından 19/02/2013 tarihinde Kamuyu Aydınlatma Platformu aracılığı ile yatırımcılarımıza duyurusu yapılan şirketimizin özellikle Amerika Birleşik Devletleri başta olmak üzere küresel bir piyasa oyuncusu olmasını sağlayacak olan Sundown Foods hisselerinin şirketimiz tarafından satın alınması ile ilgili görüşmeler tamamlanmış olup nihai hale getirlmiştir. Toplam 21 milyon dolar değeri bulunan Sundown şirketi hisseleri, şirketimiz tarafından herhangi bir nakdi ödeme yapılmadan satın alınacak olup, şirketimizin mevcut durumu, hayata geçirilmesi planlanan projeler ve bahse konu satın alma ile sağlanacak gelişmeyi şirketimize olan güven ile ele alan Sundown Foods hissedarları, şirketimize hissedar olmayı tercih etmişlerdir. Sundown Foods ile ilgili bilgiler yakın bir tarihte bildirilecek olup, şirketimize duyulan güveni gösteren bu işlemi yatırımcılarımızla paylaşmak ihtiyacı duyulmuştur.”

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)