E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriAVOD fiyat açıklamadı---

AVOD fiyat açıklamadı

AVOD fiyat açıklamadı
17 Temmuz 2013 - 15:31 borsagundem.com

AVOD'dan yapılan açıklama akıllardaki sorulara cevap vermedi

Borsa Gündem'in ''Ortaklık dedi hisseler çöktü'' başlıklı haberi borsa çevrelerinde büyük yankı buldu. Haberimiz üzerine şirketin yeni bir özel durum açıklaması yapması talep edildi. ABD'li Sundown Foods hisselerinin AVOD tarafından satın alınması ile ilgili görüşmelerin tamamlandığını duyuran AVOD, bugün gönderdiği açıklamada, satış bedelinin bağımsız değerleme raporlarına göre belirlendiğini açıklamasına rağmen, hisse değişimlerinin hangi bedel üzerinden yapılacağını belirtmedi. İşte KAP'a gönderilen bugünkü açıklama:
''16/07/2013 tarihli Özel Durum Acıklamasında belirtildiği üzere Sundown Foods piyasa değeri 21 milyon USD'dir. Sundown Foods hisselerinin tamamı iktisap edilecek olup, tüm hisseler şirketimiz mülkiyetine geçecektir. Sundown Foods herhangi bir borsa ya da satış pazarına kote olmayıp, satış bedeli bağımsız değerleme raporlarına göre belirlenmiştir. Sundown hissedarlarının şirketimizde edinecekleri hisseler ise SPK düzenlemeleri, Kurul kararı, işleme baz alınacak USD kuru ve hisse bedeli gibi hususlar dikkate alınarak Sundown Hissedarının talebi üzerine belirlenebilecek olduğundan şu aşamada kesin bir açıklama yapılması mümkün değildir.''

.
  
 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 3,83
En Yüksek: 3,98
En Düşük: 3,75
Değişim 2,41 %
FK: 61,28
PD / DD: 1,10
İşlem Hacmi 111.464.678
Toplam Adet: 28.581.058
Ağırlıklı Ort.: 3,90
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • hasan yılmaz17 Temmuz 2013 17:55

    avod fiyat belirlemedi ancak 21milyon USD'dir dedi.bu da döviz kuru vs. belirleyici özellikleri belirtmedi sadece.1 yıl sonra herkes görecek demişti şirket kendini ispatlamak zorunda.bekliyoruz sabırla.zarardayız.inanıyoruz ancak somut güven istiyoruz.