E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriAvod Altın Madencilik sondajı tamamladı---

Avod Altın Madencilik sondajı tamamladı

Avod Altın Madencilik sondajı tamamladı
28 Ağustos 2018 - 19:18 borsagundem.com

A.V.O.D'un iştiraki Avod Altın'ın bünyesindeki madende sondaj çalışmalarının tamamlanmasının ardından, laboratuvar ve saha tespit aşamalarına geçildiği açıklandı

A.V.O.D Gıda ve Tarım, iştiraki Avod Altın Madencilik'e ait madende sondaj çalışmalarının tamamlandığını açıkladı. Şirket tarafından Kamuyu Aydıntlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklamada, söz konusu maden sahasında sondaj çalışmalarının tamamlanmasının ardından, raporlama için son aşama olan laboratuvar ve saha tespit aşamalarına geçildiği ifade edildi.

A.V.O.D tarafından konu ile ilgili KAP'a gönderilen açıklamanın tamamı şu şekilde:

İştirakimiz olan Avod Altın Madencilik A.Şi'ne ait 200712071 numaralı maden sahasında, Alman firması olan DMT Consulting GMBH (DMT) tarafından rezerv tespit çalışmaları devam etmektedir. Bu kapsamda jeolojik saha çalışmaları DMT firması gözetiminde, 12/03/2018 tarihi itibari ile sondaj çalışmalarına başlanmış, Ağustos ayının ilk günleri itibari ile sondaj çalışmaları tamamlanmış olup, raporlama için son aşama olan labaratuar ve son saha tespit aşamalarına geçilmiştir. 

Son saha kontrolü kapsamında DMT firmalarından Sn. Florian Lowicki önderliğindeki DMT heyeti; 27.08.2018-31.08.2018 haftasında saha kontrolü ve karot kontrolünü gerçekleştirmekte olup, labaratuar işlemlerine başlatmaktadırlar. Yaklaşık 50 gün süren labaratuar ve rapor yazımı aşamasından sonra, Rezerv tespit raporu sayın yatırımcılarımz ile paylaşılacaktır.

AVOD hem sipariş aldı, hem de iş büyütecek

İhracatın yıldızı AVOD'a 6 milyon dolarlık sipariş

AVOD'dan mali yapısını güçlendirecek yeni adım

AVOD Gıda'nın maden değerlemeleri başladı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 3,55
En Yüksek: 3,70
En Düşük: 3,53
Değişim 0,85 %
FK: 12,01
PD / DD: 2,07
İşlem Hacmi 43.936.537
Toplam Adet: 12.167.159
Ağırlıklı Ort.: 3,38