E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAvek Otomotiv'den Çanakkale yatırımı---

Avek Otomotiv'den Çanakkale yatırımı

Avek Otomotiv'den Çanakkale yatırımı
01 Şubat 2016 - 08:11 borsagundem.com

İstanbul Tekstilkent’te VW, Audi, SEAT, Skoda ve DOD 2. el satış bayisi Avek Otomotiv, 2. tesis yatırımını aynı markalarla Çanakkale’de yapıyor

Çanakkale-Bursa Otoyolu 4. Kilometre üzerinde yer alacak yeni tesis, Çanakkale Otogarı ve Çanakkale Organize Sanayi Bölgesi arasında yer alıyor.

Volkswagen, Audi, SEAT, Skoda markaları bu tesisle Çanakkale’de ilk kez satışa sunulmuş olacak. Sıfır araç satışı yanı sıra ikinci el araç alım-satımı DOD Bayiliği sayesinde her marka için güvenli ve garantili şekilde sunulacak.
Tesisin Servis kısmında bahsi geçen markaların mekanik onarım ve periyodik bakımlarının yanı sıra hasar işlemleri de yapılacak.

Avek Otomotiv yetkilileri amaçlarının Çanakkale ve çevresindeki potansiyel müşterilerine birbirinden teknolojik, kaliteli, tasarım harikası modellerini en iyi şekilde sunmak ve Volkswagen, Audi, SEAT ve Skoda araç sahiplerine fark yaratan hizmet anlayışı ile servis hizmeti vermek olduğunu belirttiler.

10. yılını tamamladıkları İstanbul’daki tesislerinde Bay-Bayan Kuaförü, Lostra, Bilardo Salonu ve Sinema Salonu gibi ayrıcalıklar yer alırken benzer sürprizlerin Çanakkale’ deki tesislerinde de yer alacağını ifade ettiler.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)