E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAvcı'dan flaş dershane açıklaması---

Avcı'dan flaş dershane açıklaması

Avcı'dan flaş dershane açıklaması
25 Kasım 2013 - 12:01 borsagundem.com

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, dershanelerin yüzde 20'sinin özel okula dönüşme kabiliyeti olduğunu belirtti

SETA'nın düzenlediği "Milli Eğitimde Neler Oluyor" konulu panelde konuşan Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, dershanelerle ilgili açıklamalarda bulundu.

Avcı, özel okula dönüşemeyecek durumda olan dershanelerin açık lise olarak hizmet verebileceğini söyledi. Avcı ayrıca ücretsiz olmak koşuluyla etüt merkezlerinin açılabileceğini açıkladı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • süleyman25 Kasım 2013 12:21

    dersanelerin üniversiteye katkısı %10 bile değil. eskiden az üniversite vardı, yığılma çoktu. artık her ilde birden fazla dersane var neredeyse. çalışkan çocuk her alanda çalışır, armut piş ağzıma düş diyenler dopingli sporcu misali çalışmadan çok yorulmadan işin kolayına kaçmak için dersaneye koşturuyor.

  • adem 25 Kasım 2013 12:09

    sayın bakanım benim cocuklarım liseyi bitirdiginde ilksene hiç bir yeri tuturamadılar 1yıl sonra dershaneye gönderince türkiyenin saylı ünüversitesini tuturdular beni zorlamı cagırdı dersaneler o dersanelere tşkürler cocuklarım iş sahibi oldu