E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriAtlas Yatırım Ortaklığı'na tedbir getirildi---

Atlas Yatırım Ortaklığı'na tedbir getirildi

Atlas Yatırım Ortaklığı'na tedbir getirildi
29 Mart 2019 - 18:44 borsagundem.com

BİST, Atlas Yatırım Ortaklığı hisselerinde 15 gün süreyle açığa satış ve kredili işlemler yapılamayacağını açıkladı

Borsa İstanbul, aşırı volatil seyreden Atlas Yatırım Ortaklığı (ATLAS) hisselerinde tedbir kararı aldı. BİST tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklamaya göre, ATLAS hisseleri Volatilite Bazlı Tedbir Sistemi (VBTS) kapsamında 1 Nisan 2019 günü seans açılışından itibaren, 15 Nisan 2019 günü seans sonuna kadar açığa satışa ve kredili işlemlere konu edilemeyecek.

KAP'ta yer alan açıklamada tedbir kararıyla ilgili ayrıca şu ifadelere yer verildi:

VBTS kapsamında getirilen tedbirler; A, B, C, D grup değişimi, pazar değişimi ve diğer nedenlerle uygulanacak olan açığa satış ve kredili işlem yasaklarından ve brüt takas uygulamasından ayrı olarak değerlendirilmelidir. Piyasa yapıcılı sürekli işlem yöntemiyle işlem gören paylarda, tedbir nedeniyle tek fiyat işlem yöntemi uygulandığı süre boyunca piyasa yapıcılık faaliyeti yapılmaz.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 5,99
En Yüksek: 6,10
En Düşük: 5,77
Değişim 2,57 %
FK: 2,46
PD / DD: 1,37
İşlem Hacmi 18.030.945
Toplam Adet: 3.031.475
Ağırlıklı Ort.: 5,93
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Yusuf cehiz29 Mart 2019 22:44

    Yazıklar olsun böyle ülkeye böyle borsaya kaç gündür oyun oynanan dengeye niye gelmiyor çünkü yandaşları peki güzel atlasa gelsin bu galip öztürk denen adamın borsada cirit attığını bilmeyen vatandaş mi var mileti borsadan tiksindirici ekmeğe muhtaç ettiği insanlar dolu nedir bu ya nasıl ülke adam iki masa koymuş iki sandalye her köşede bi şirket arkadaşlar benden size dost tavsiyesi avtür avgyo atlas mepet isfin albaraka ozgyo vanet nibas fonet formet bu hisseler den uzak durun şimdide denge holdinge oyuncağı olmuş borsa ve bu ülkede borsa da olan biteni herkes biliyorda borsa başkanı ve yetkililer bilmiyomu yazıklar olsun borsayi bırakıyorum