E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriAtlas Global uçuşlara tekrar başlıyor---

Atlas Global uçuşlara tekrar başlıyor

Atlas Global uçuşlara tekrar başlıyor
16 Aralık 2019 - 19:54 borsagundem.com

Atlas Global Havayolları, 21 Aralık 2019 Cumartesi sabahı uçuşlara tekrar başlayacağını duyurdu.

Atlas Global Havayolları, internet sitesi üzerinden açıklama yaptı. Açıklamada, bugün itibariyle rezervasyon portalının hizmete açıldığı, uçuşların ise 21 Aralık tarihinde tekrar başlayacağı ifade edildi.

Havayolu tarafından yapılan duyuru şu şekilde:

Değerli Yolcularımız,

Bugün itibarıyla rezervasyon portalımız hizmete açılmıştır. 21 Aralık 2019 Cumartesi sabahı 11.15’de uçuşlarımız tekrar başlayacaktır.

26 Kasım – 21 Aralık 2019 tarihleri arasında yapılamayan uçuşlara ait tüm biletler açığa alınmıştır. Açığa alınan biletlerinizle ilgili değişiklik talepleriniz için doğrudan biletinizi satın aldığınız acentenizle iletişime geçebilir veya [email protected] adresine PNR numarınızla birlikte iletebilirsiniz. Taleplerinize yönelik işlemler 19 ve 20 Aralık 2019 tarihlerinde tamamlanacaktır.

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Türkoğlutürk 17 Aralık 2019 08:57

    Simitçi kurtar, havayolu kurtar, pardon yandaşlara var, tank palet fabrikasına yok. Suriyeli olursan 1. Sınıf Türk olursan son sınıf. Ümmetçilik bu işte, öğrendinmi koyun.

  • Acı Gerçekler16 Aralık 2019 23:48

    Atlas Global bu saatten sonra ne yaparsa yapsın toparlanamaz. Ekonomik gidişatın durumu belli ve uçuşlarını durdurarak kamuoyuna sıkıntılı bir havayolu şirketi olduğunu gösterdi. Toparlanması çok zor 2 ay sonra uçuşlarını tekrar durdururlar. buraya yazıyorum.