E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriAtlantis Yatırım Holding'e SPK'dan para cezası---

Atlantis Yatırım Holding'e SPK'dan para cezası

Atlantis Yatırım Holding'e SPK'dan para cezası
02 Mayıs 2019 - 18:52 borsagundem.com

SPK, Atlantis Yatırım Holding'e 27 bin 47 liralık idari para cezası kesti

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), Atlantis Yatırım Holding hakkında yürütülen incelemeler sonucunda şirkete para cezası uygulanmasına karar verdi.

SPK haftalık bülteninde yer alan bilgilere göre, şirketin 31.12.2016 tarihli finansal tablolarına ilişkin bağımsız denetçi görüşünde yer verilen stok ve maliyet kalemleri ile ilgili olarak güvence verilemeyeceği kanaatine ulaşılmasına neden olan durumun zamanında düzeltilmemesi ve gerekli sistemlerin şirketin bağlı ortaklığı Naviga Tekstil ve Dış Ticaret A.Ş. nezdinde kurulması için gerekli tedbirlerin zamanında alınmaması sebebiyle Atlantis Yatırım Holding 27 bin 47 lira idari para cezası ödeyecek.

Cezayla ilgili bültende ayrıca, "Şirketin yapılacak ilk genel kurul toplantısında idari para cezalarının uygulanmasını gerektiren fiillerde sorumluluğu bulunan yönetim kurulu üyelerine söz konusu idari para cezalarının rücu edilip edilmeyeceği hususunda karar alınması ve söz konusu kararda yönetim kurulu üyeleri ile bunlarla ilişkili olan gerçek ve/veya tüzel kişilerin oy kullanmaması gerektiği hususlarında bilgilendirilmesine karar verilmiştir" bilgisi yer aldı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 44,80
En Yüksek: 48,32
En Düşük: 47,00
Değişim -0,44 %
FK: 46,18
PD / DD: 19,43
İşlem Hacmi 4.114.398
Toplam Adet: 85.049
Ağırlıklı Ort.: 46,41
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)