E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAteşi düşmüyor! Boris Johnson hastanede---

Ateşi düşmüyor! Boris Johnson hastanede

Ateşi düşmüyor! Boris Johnson hastanede
05 Nisan 2020 - 23:42 borsagundem.com

10 gündür Kovid-19 nedeniyle karantinada bulunan İngiltere Başbakanı, ateşinin düşmemesi üzerine doktorların tavsiyesiyle hastaneye kaldırıldı

İngiltere Başbakanı Boris Johnson, korona virüs testinin pozitif çıkmasının ardıdan karantinada bulunduğu 10 Numara'dan alınarak hastaneye kaldırıldı. 

İngiltere Başbakanlık Ofisi 10 Numara'dan yapılan yazılı açıklamada, "Başbakan, doktorunun tavsiyesi üzerine bu akşam testler için hastaneye kaldırıldı" ifadesine yer verildi.

55 yaşındaki Başbakan'ın Kovid-19 belirtileri göstermeye devam ettiği kaydedilerek, hastaneye kaldırılmasının tedbir amaçlı olduğu vurgulandı.

Johnson'ın ateşinin indirilemedeği öğrenildi. 

Johson'ın ofisinden yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

Doktorunun tavsiyesi üzerine Başbakan, bir takım testler için hastaneye kaldırıldı. Koronavirüs testi pozitif çıktıktan 10 gün sonra halen inatçı koronavirüs semptomları göstermeye devam ettiği için, bu tedbir amacıyla atılan bir adım.

RIA haber ajansına konuşan İngiliz ulusal sağlık sistemi yönetimi içerisindeki bir kaynak, Johnson'ın yapay solunum desteği alacağını bildirdi.

Johson acil bir şekilde hastaneye kaldırdı. Akciğerlerine solunum desteği sağlanacak

Görüntüsü dikkat çekmişti 

Ateş ve öksürük gibi belirtiler gösteren Johnson'ın 27 Mart'ta yapılan testi pozitif çıkmıştı.

O tarihten beri kendini izole eden Başbakan Johnson, 3 Nisan'da yayınladığı videoda, şu ifadeleri kullanmıştı:

"Kendimi daha iyi hissediyorum ve 5 günlük tecride rağmen ne yazık ki hala bir semptomum var, küçük bir semptom. Hala ateşim var ve bu nedenle hükümetin tavsiyesi uyarınca, bu belirti gidene kadar kendimi tecrit etmeyi sürdürmem gerekiyor."

Johnson'ın bu videosuyla 2 Nisan akşamı sağlık çalışanlarını alkışlaması sırasında çekilen görüntüsünde, hastalığın üzerinde yol açtığı etki dikkati çekmişti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (18)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • EKRİST06 Nisan 2020 11:49

    belki bu haberler bir oyunun parçası olabilir.bu ingilizlerde cinlikler asla bitmez.vardır bunun altında bir bit kemiği.çünkü dünya daki tüm pislik senaryolarını ingilizler yazar.abd de oynar.

  • Mehmet06 Nisan 2020 11:20

    sürü bağışıklığı dedi.. ve sürünün ahını aldı.. rest in peace maaan.

  • fatih istanbul06 Nisan 2020 11:03

    OSMANLI  TORUNU BORİS  JOHANSONU  İNGİLİZ DERİN  DEVLETİ  HAZMEDEMEDİ  AZDA  OLSA DAMARLARINDA  TÜRK OSMANLI KANI  VAR  BU ONLARI  ÜRKÜTTÜ  ÖNLEM  ALMAYA  ZORLADI . DİLLERİM  KORANADAN  ÖLEN İLK BAŞBAKAN  OLMAZ. ALLAH BUNLARI  İSLAMLIKLA   ŞEREFLENDİRSİN .ARAMIZA  KATILSINLAR .

  • Sahi mi06 Nisan 2020 12:42

    🤣🤣🤣🤣😂😂😂😂

  • Emrah06 Nisan 2020 09:11

    Sürü bağışıklığını savunmuştu.Hangi bilim insanı akıl verdi acaba?sürü bağışıklığı kazanarak bu hastalık biter diye.İngiltere kumar oynadı ve kaybetti şaka gibi.Bizim bilim insanlarına bu süreçte daha başarılı.Sigara içiyorsa ve kronik rahatsızlığı varsa daha zor iyileşir.Bilim insanlarının söylediği.Dünya sağlık örgütü bile geç kırmızı alarm vermişti.Çin de hastalık hızlı yayıldığı sırada dünya sağlık örgütü bile sınıfta kaldı.Hava meydanları ocak ayı başında tüm dünya ülkelerinde kapansaydı bu hastalık bu kadar hızlı tüm dünyaya yayılmaz insanlar ölmezdi.Dünya sağlık örgütü geç kaldı.Ülkeler hava meydanlarını kapatmakta geç kaldı.

  • anadolu06 Nisan 2020 03:54

    allah acil sifalar versin,  gonlune de hidayet versin insallah

  • Merve Cilt06 Nisan 2020 02:10

    BUZA YATIRIN BİTSİN GİTSİN NE VAR YANİİ

  • infiniti06 Nisan 2020 01:10

    çankırılıya bir şey  olmaz

  • sinyor06 Nisan 2020 00:25

    Bir zamanlar Osmanliya hasta adam diyordunuz... noldu laaaa avrupa... hasta mi oldunuz... HASTA ADAM AVRUPA

  • Nedim06 Nisan 2020 08:44

    İngiliz köpeği çomar!  İt oğlu it çomar!  Şerefsiz çomar,  Aşağılık çomar.  İşte İngiliz derin devletinin kullandığı son derece ucuza mal ettiği aşağılık münafık gurup bu çomar gibileridir. Bu itler daima güce tapar!  Her türlü kendine empoze edilen pisliği zulmü legal ve popüler uyulması gereken kural olarak görür. Bu çomar gibiler hayvan gibi güdülmeye alışıktır. Büyük ihtimalle fetocu ya da dönme bir alçak.  Böyle alçaklar için  Kuran da yüzlerce ayet bulabilirsiniz !  Kendisini nasıl da tanıtmış çomar diye!  Zaten biz de farklı bir şey demiyoruz! ''Ben köpeğim'' diyor. Evet çomar sen tam bir köpeksin.

  • çomar06 Nisan 2020 00:51

    Böyle yazınca süper güç olduk dimi çomar ABD Başkanı mutlaka Anglo Sakson olmak zorunda bu da İngilterenin gücünü gösterir. İngiltere isterse bizi dümdüz eder. İngiltere güneşi batmayan ve ABD'nin en büyük hegemon güç partneri.

  • Yorum06 Nisan 2020 00:25

    Borisi götürecekler

  • AHMET ÖZBİR06 Nisan 2020 00:20

    BORIS Corona'yı kaptı BATMAYAN GÜNEŞ "Yan Yattı!"

  • Nedim06 Nisan 2020 08:54

    Dostunu düşmanını bilmeyen ahmaktır!  Bu zevat zaten derin devlet mensubu olduğu çok açık. Törenlerde  Trump ı ve Merkel i nasıl da yok sayan  havalı tavırlarını cahiller anlamaz çünkü bu itler  güce tapar ağzı açık  ayran budalası gibi seyreder.  Pkk, daeş, Boko haram El kadie, En son  fetoş itleri hep bunları marifetidir. Yoksa ağlak salya sümük bir bunağın marifeti zan edip hala Başkan R.T.E ile güç savaşı olduğunu iddia eden alçaklar da derin devlete tapan köpeklerin  ayrı bir versiyonudur.  Sadece yaşlıların öleceğinden yola çıkarak gevşek davranan derin devlet (doğal seleksiyona inandıklarından) üyesine mazlumların ahı tutmuştur. Allah bir bela vermiştir ki  belki hizmet ettiği şeytani düzeni itiraf etsin hayatı pahasına dönmüş olsun!

  • Covid-1906 Nisan 2020 01:31

    Bir insanın hasta olmasına sevinen bizden değildir. Amad Otuzbir'in türklük ve müslümanlıkla alakası yoktur. Hele Reis ile hiçbir alakası yoktur.

  • Boris06 Nisan 2020 00:02

    Bi şey olmaz merak etmeyin aşı zaten var vurarlar ona koskoca İngiltere Başbakanı ölecek değil ya 😉 Var ya bunların hepsi plan Çine çökmenin planları

  • Ali Veli06 Nisan 2020 07:32

    Hastalandıktan sonra aşının bir kıymeti yok.

  • $$$ EURO $$$05 Nisan 2020 23:54

    Boris Johnson sanki sevmediler adamada virüsü bulaştırmış olabilirler.