E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAtatürk Havalimanı'na metro seferleri durduruldu ---

Atatürk Havalimanı'na metro seferleri durduruldu

Atatürk Havalimanı'na metro seferleri durduruldu
22 Eylül 2019 - 16:39 borsagundem.com

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ve İstanbul Valiliği, ortaklaşa aldıkları kararla Atatürk Havalimanı Metro İstasyonu'na yolcu taşımacılığını durdurdu.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ve İstanbul Valiliği, ortaklaşa aldıkları kararla kalabalığın risk oluşturduğu gerekçesiyle Atatürk Havalimanı Metro İstasyonu'na yolcu taşımacılığını durdurdu.

Metro İstanbul'dan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"İstanbul Valiliği ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin aldığı karar gereği Atatürk Havalimanı istasyonuna yolcu taşımacılığı, aşırı kalabalığın yolcu güvenliğine risk oluşturması nedeniyle durdurulmuştur. Lütfen duyurularımızı takip ediniz" denildi. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Harun 23 Eylül 2019 08:07

    Bunun CHP AKP zihniyeti ne alakası var dun metroya bindin mi millet ust uste birde dısarıdan hurra hucum bebek var cocuk var ezilme tehlikesi var gecici durdurdular millet akın akın gelmesin dersen bu böyle olacak ring servis artırın eyvallah

  • Türkoğlutürk 23 Eylül 2019 07:33

    İyide valilik ile ortaklaşa alınan karar diyor. Okuduğunu anlasana.

  • ...22 Eylül 2019 19:51

    chp yönetiminin zekası bu kadar çalışıyor işte o kalabalık ne ile yolculuk yapacak kardeşim dur size bir fikir daha vereyim metrobüsü ve iett otobüslerini de iptal edin nasıl fikir