E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporAtaman: İhanete uğradım, yalnız bırakıldım---

Ataman: İhanete uğradım, yalnız bırakıldım

Ataman: İhanete uğradım, yalnız bırakıldım
02 Temmuz 2017 - 11:33 borsagundem.com

Galatasaray Odeabank'ın eski koçu Ergin Ataman, CNNTürk'te Hakan Çelik'e konuk oldu, önemli açıklamalar yaptı.

Galatasaray ile yollarını ayıran Ergin Ataman, çok sert konuştu, önemli açıklamalarda bulundu. Ataman,  “Aile olarak Galatasaraylıyız. Babam, ben, oğlum Galatasaraylıyız. 5 yıllık harika bir projede yer aldığım için onurluyum' dedi.

Basketbolda küçülmeye gidildiğini söyleyen ve yönetimi eleştiren tecrübeli antrenör, 'Galatasaray taraftarı basketboldan heyecan alırken, yönetim basketbolda küçülmeye gitme kararı aldı. 5 yılda bahsedilen 55 milyon harcandı tabi ki ama rakiplerinizle mücadele etmeniz için harcandı. Yönetimlerin görevi şubelere kaynak yaratmaktır. Benim görevim değil. Mali başarıyı sağlamak yönetimin göreviydi. Bütçe 4 milyon euroya düşürüldü. Ve bu açıklama biz play-off oynarken açıklandı. Oyuncular o açıklamadan etkilendi. Yönetim olarak karar alsanız da bunu sezon sonu açıklarsınız' ifadelerini kullandı.

YALNIZ  BIRAKILDIM

Yalnız bırakıldığını iddia eden Ataman, “Benim için ciddi hayal kırıklığı oldu. Tek başımaydım, yalnız bırakıldım. Takım için sponsorlar ile bile ben görüştüm. Euroleague'e kötü başladık ama sonra bir hava yakaladık. Barcelona'yı yendik, bir kişi bile arayıp beni tebrik etmedi. Real Madrid'i 20 sayıyla yenerken bir grup taraftar beni istifaya çağırdı buna rağmen arayan olmadı hep dik durmaya çalıştım. İsterim ki başkan salonda takımın yanında olsun. Aziz Yıldırım hep gidiyor, Fikret Orman hep gidiyor” şeklinde konuştu. 

Milli takım teklifini anlatan Ergin Ataman, 'Federasyon yetkilileri Galatasaray'ı bırakıp milli takımda devam etmemi istediler. Ben teklifi geri çevirdim. Bazı taraftar grupları küfür ve hakaretlerle üstüme salındı. Yönetim beni taraftarla karşı karşıya getirdi. Yalnız bırakıldım, ihanete uğradım' dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ahmet engin02 Temmuz 2017 12:01

    Ben bir fenerli olarak GS lı müsabıklardan haz etmem. Ama her nedense Ergin Ataman benim kalbimde hoş duygular estiriyor. Sanırım dobralığının ve dürüstlüğünün etkisindendir... Nadirattan da olsa böyle cemileler oluyor işte...