E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAslan'ı yeniden niçin atadınız---

Aslan'ı yeniden niçin atadınız

Aslan'ı yeniden niçin atadınız
05 Mart 2014 - 04:35 borsagundem.com

CHP'li Umut Oran, Süleyman Aslan'ın Halk Bankası Yönetim Kurulu üyeliğine atanmasını Başbakan Yardımcısı Babacan'a sordu

17 ARALIK’taki operasyon kapsamında tutuklanan ve bir süre önce serbest bırakılan eski Halk Bankası Genel Müdürü Süleyman Aslan, bankaya yönetim kurulu üyesi oldu.

CHP Millitevkili Umut Oran, TBMM Başkanlığı’na gönderdiği soru önergesiyle Başbakan Yardımcısı Ali Babacan’a yeni atamanın ayrıntılarını sordu. Önergede şu sorular yöneltildi: 
“Aslan, tahliye sonrasında banka yönetim kurulu üyeliğine atandı. Atanmasının gerekçesi nedir.? Atanmasına siz mi karar verdiniz? Aslan yönetim kurulu üyesi olarak, makam arabası, lojman, makam odası gibi hizmetlerden yararlanacak mı? 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • İnsaf yahu sayın babacan sizdemi?05 Mart 2014 12:02

    Hakkında tescilli suç unsurları bulunan ve davası devam eden bir zanlının bankaya tekrar atanması bankanın itibarını ve onu atayan siyasilerin itibarını ulusal ve uluslararası alanda yerle bir eder görünen o ki AKP de vicdan ehli ve vatansever kimse kalmamış.