E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporAtiker Konyaspor: 0 - Galatasaray: 1---

Atiker Konyaspor: 0 - Galatasaray: 1

Atiker Konyaspor: 0 - Galatasaray: 1
14 Ocak 2017 - 18:40 borsagundem.com

Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında Galatasaray zorlu deplasmanda Atiker Konyaspor'u Sabri Sarıoğlu'nun attığı golle 1-0 mağlup etti.

Konya Büyükşehir Belediye Stadı'nda oynanan mücadelede konuk ekip Galatasaray'a galibiyeti getiren golü 51. dakikada Sabri Sarıoğlu kaydetti. Atiker Konyaspor'da Ali Çamdalı 71. dakikada peş peşe gördüğü iki sarı kart sonrası kırmızı kart görerek oyundan atıldı. Bu sonucun ardında Galatasaray puanını 36 yaparak zirve takibini sürdürürken Atiker Konyaspor 24 puanda kaldı.Konya Büyükşehir Belediye Stadı'ndaki müsabakayı hakem Mete Kalkavan yönetti.

MAÇTAN ÖNEMLİ DAKİKALAR

1. dakika Hakem Mete Kalkavan maçı başlatan düdüğünü çalıyor. Atiker Konyaspor maça başlayan taraf oluyor.
4. dakika Sol kanattan kazanılan serbest vuruş sonrası topun başına geçen Wesley Sneijder ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak pozisyon faul gerekçesi ile durduruluyor.
8. dakika Sol kanattan atılan uzun topa hareketlenen Nejc Skubic topu kafa ile Rijad Bajic'in önüne indiriyor. Penaltı noktasının hemen yanında topa hareketlenen Rijad Bajic kaleye şutunu gönderiyor ancak bu top yandan dışarı çıkıyor.
11. dakika Martin Linnes, Deni Milosevic ile girdiği mücadelede yerde kalıyor ve kısa süreli sakatlık yaşıyor. Martin Linnes'in tedavisi için maç kısa süreliğine duruyor.
16. dakika Sağ kanattan gelişen atakta kısa pasla topla buluşan Sabri Sarıoğlu ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak kademeye giren defans oyuncuları topu tehlikeli bölgeden uzaklaştırıyor.
21. dakika Sağ kanattan gelişen atakta kısa pasla topla buluşan Lionel Carole ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak kademeye giren oyuncular topu tehlikeli bölgeden uzaklaştırıyor.
24. dakika Sağ kanattan kazanılan serbest vuruş sonrası topun başına geçen Ali Çamdalı ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak kademeye giren oyuncular topu tehlikeli bölgeden uzaklaştırıyor.
29. dakika Sağ kanattan kazanılan köşe vuruşunda topun başına geçen Wesley Sneijder ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak kademeye giren defans oyuncuları topu tehlikeli bölgeden uzaklaştırıyor.
33. dakika Sol kanattan Deni Milosevic'in ceza sahası içine gönderdiği ortayla buluşan Nejc Skubic topu yumuşatıyor ve indiriyor. Topa hareketlenen Rijad Bajic'in müdahalesi yetmiyor ve kademeye giren Hakan Balta bu topu ceza sahası içinden uzaklaştırıyor.
38. dakika Orta alandan atılan uzun pasla ceza sahası içinde topa buluşan Mehmet Uslu bekletmeden ceza sahası içine yerden pasını gönderiyor. Ceza sahası içinde bomboş alanda topla buluşan Nejc Skubic sağ ayağı ile dengesiz bir vuruş yapıyor ve bu top yandan dışarı çıkıyor.
42. dakika Sol kanattan gelişen Atiker Konyaspor atağında kısa pasla topla buluşan Ömer Ali Şahiner ceza sahası içine yerden bir pas gönderiyor ancak Martin Linnes araya giriyor ve bu topu tehlikeli bölgeden uzaklaştırıyor.
45+2. dakika Hakem Mete Kalkavan ilk yarıyı bitiren düdüğünü çalıyor. İlk yarıda herhangi bir gol sesi çıkmıyor.
46.dakika Hakem Mete Kalkavan ikinci yarıyı başlatan düdüğünü çalıyor. İkinci yarıya konuk ekip Galatasaray başlıyor.
51. dakika GOOOLL Sol kanattan gelişen Garry Rodrigues'in yerden yolladığı pas ile altıpasın hemen sağ çaprazından Sabri Sarıoğlu gelişine sağ ayağıyla şutunu kaleye gönderiyor. Kaleci Serkan Kırıntılı'nın tokatladığı top kısa düşüyor ve tekrar Sabri Sarıoğlu'nun önüne düşüyor. Sabri Sarıoğlu sol ayağı ile altıpas içinden vuruşunu yapıyor ve topu ağlar ile buluşturuyor. Galatasaray, Sabri Sarıoğlu'nun golü ile 1-0 öne geçiyor.
56. dakika Sağ kanattan kazanılan serbest vuruş sonrası topun başına geçen Mehmet Uslu ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak bu top kaleci Fernando Muslera'nın kontrolünde kalıyor.
60. dakika Sağ kanattan kazanılan köşe vuruşunda topun başına geçen Mehmet Uslu ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak kademedeki oyunculara çarpan bu top tekrar kornere gidiyor.
67. dakika Sanattan kazanılan köşe vuruşunda topun başına geçen Mehmet Uslu ceza sahası içine ortasını gönderiyor. Arka direkte topa hareketlenen Ali Turan vuruşunu yapıyor ancak bu topu Fernando Muslera yatarak kurtarıyor.
71. dakika Ali Çamdalı, Nigel De Jong ile girdiği mücadelede faul gerekçesi ile oyun duruyor. Ali Çamdalı itirazları gerekçesi ile sarı kart görüyor. İtirazlarına devam eden Ali Çamdalı 2. sarı karttan kırmızı kartla oyun dışında kalıyor.
75. dakika Orta alandan atılan pasla topla buluşan Garry Rodrigues göğüsü ile topu yumuşatıp ceza sahası yayının hemen solundan kaleye şutunu gönderiyor ancak Serkan Kırıntılı bu topu tokatlayarak kornere gönderiyor.
78. dakika Sağ kanatta topla buluşan Sabri Sarıoğlu topla birlikte ceza sahası içine ilerliyor ve sağ çaprazdan kaleye şutunu çekiyor. Kaleci Serkan Kırıntılı yatıyor ve bu topu ceza sahası içinden uzaklaştırıyor.
82. dakika Sağ kanattan gelişen Atiker Konyaspor atağında kısa pasla topla buluşan Moryke Fofana ceza sahası dışı sol çaprazdan kaleye şutunu gönderiyor ancak bu top etkisiz şekilde yerden gidiyor ve kaleci Fernando Muslera'nın kontrolünde kalıyor.
87. dakika Sağ kanattan gelişen Galatasaray atağında topla ilerleyen Martin Linnes ceza sahası içine ortasını yapıyor. Ön direğe yakın bölgeden topa hareketlenen Sabri Sarıoğlu kafa vuruşunu yapıyor ancak bu topu Serkan Kırıntılı tokatlayarak uzaklaştırıyor.
90+1. dakika Ceza sahası dışı sağ çaprazda topla buluşan Amir Hadziahmetovic kaleyi düşünüyor ve şutunu çekiyor ancak bu top farklı şekilde dışarı çıkıyor.
90+4. dakika Mete Kalkavan karşılaşmayı bitiren düdüğü çalıyor. Galatasaray zorlu Konya deplasmanından 3 puan dönüyor. Atiker Konyaspor: 0 - Galatasaray: 1

İŞTE İLK 11’LER

ATİKER KONYASPOR: Serkan, Ali Turan, Jonsson, Ömer Ali, Ali Çamdalı, Rangelov, Milosevic, Vukovic , Mehmet, Skubic, Bajic

GALATASARAY: Muslera, Sabri, Semih, Hakan, Carole, de Jong, Selçuk, Linnes, Josue, Sneijder, Eren

23'ÜNÜ GALATASARAY KAZANDI

Galatasaray ile Atiker Konyaspor, bu akşam yapılacak maçla lig tarihinde 31. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında geride kalan 30 lig maçından 23'ünü Galatasaray, 2'sini Konyaspor kazandı, 5 karşılaşma da berabere sonuçlandı. Sarı-kırmızılıların 63 golüne, yeşil-beyazlılar 17 golle yanıt verebildi. Geçen sezon Galatasaray, deplasmanda 4-1 galip geldi, İstanbul'daki müsabaka golsüz sona erdi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)