E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemASKİ: 24 saat su kesintisi yaşanacak---

ASKİ: 24 saat su kesintisi yaşanacak

ASKİ: 24 saat su kesintisi yaşanacak
09 Mart 2023 - 13:28 borsagundem.com

ASKİ, deplase çalışması nedeniyle Çankaya ve Gölbaşı ilçelerinin bir kısmında 10 Mart'a kadar su kesintisi uygulanacağını duyurdu.

Ankara Su Ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) Genel Müdürlüğü Kanalizasyon Dairesi Başkanlığı, şehrin bazı bölgelerinde su kesintisi yaşanacağını açıkladı. ASKİ’den yapılan açıklama şu şekilde:

“Çankaya ilçesi, Üniversiteler Mahallesi Şht.j.Astğm. Mustafa Tayyar Can Caddesi içinden geçen içe suyu hattında yapılacak deplase çalışması nedeniyle Çankaya ve Gölbaşı ilçelerinin bir kısmında 9 Mart 2023 Perşembe günü saat 08.00 ile 10 Mart 2023 Cuma günü 08.00 saatleri arasında su kesintisi uygulanacaktır.

Kesintiden Çankaya ilçesi; İncek, Beytepe, Üniversiteler ve Alacaatlı Mahalleleri Gölbaşı ilçesi; Bahçelievler, Ballıkpınar, Eymir, Gaziosmanpaşa, Gökçehöyük, Hacıhasan, Hacılar, Hacımuratlı, İkizce, Karagedik, Karaoğlan, Karşıyaka, Kızılcaşar, Örencik, Seymenler, Şafak, Taşpınar, Tepeyurt, Tulumtaş, Yağlıpınar, Yavrucuk, Yaylabağ, Koparan, Tepeyurt, Kırıklı ve Oyaca Mahalleleri ile Jandarma Eğitim Komutanlığı, Ahlatlıbel, Anayasa Mahkemesi, TED Koleji ve Savcı Selim Kiraz Bulvarı tamamı etkilenecektir. Verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz.” denildi.

İstanbul'da su kesintisi: 7 saat su yok

 

Arnavutköy'de12 saat su kesintisi uygulanacak

 

Bornova'da 13 saat su kesintisi yaşanacak

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)