E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAskerler kaçıyor, Paşinyan halka yalvarıyor---

Askerler kaçıyor, Paşinyan halka yalvarıyor

Askerler kaçıyor, Paşinyan halka yalvarıyor
22 Ekim 2020 - 08:51 borsagundem.com

Paşinyan Facebook'tan yayımladığı video mesajıyla tüm Ermenileri cephede savaşmak için gönüllü olmaya teşvik etti.

Azerbaycan-Ermenistan arasındaki çatışmalar hız kesmeden sürüyor. Azerbaycan; 21 köy ve bir kasabanın daha Ermenistan işgalinden kurtarıldığını açıkladı. Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan Facebook'tan yayımladığı video mesajında tüm Ermenileri cephede savaşmak için gönüllü olmaya çağırdı.

Azerbaycan’ın Ermenistan işgali altında bulunun topraklarını geri almak için başlattığı operasyonlar sürüyor. Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev; Fuzuli, Cebrayıl ve Zengilan bölgelerinde 21 köy ve bir kasabanın Ermenistan işgalinden kurtarıldığını açıkladı. Böylece 27 Eylül’den bu yana ele geçen yerleşim birimi sayısı 125’e ulaştı.

Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan ise sosyal medyadan vatandaşlara seslenerek, gönüllü olarak askere yazılmalarını istedi. Facebook’tan video paylaşan Nikol Paşinyan tüm Ermenilerin “ellerinde silahla savaşması” gerektiğini ifade etti ve yerel belediye başkanlarını da gönüllü birlikler oluşturmaya davet etti. Paşinyan, “Ya zafer, ya yenilgi. İkisinin arasında bir şey yok” ifadelerini kullandı.

Azerbaycan'dan Ermenistan'a ağır darbe

 

Ermenistan ikinci defa ateşkesi ihlal etti

 

Ermenistan haydut devlet gibi davranıyor

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • serok agopyan22 Ekim 2020 13:08

    türkiye bu yiğit adamın arkasında durmalı ve haklı mücadelesine destek olmalıdır.

  • TAMİZ KARTALGÖZ22 Ekim 2020 11:17

    keşke tüm pkk ve ypg lileri buraya getirselerde bizim canlar azerbeycan lılar hepsinin kökünü kazısalar.

  • ANYAN BARIŞYAN22 Ekim 2020 10:53

    bizimkiler bunu er yada geç bu işlerin sorumlusu olarak idam edecekler bakın görün.karabağ konusunda tuzağa düşürdüler bu keko da düştü.ben bunun ermeni olduğundan endişe duyuyorum bu bizlerden değil sanki pkk-ypg li gibi.

  • Kamil22 Ekim 2020 10:24

    Yahu ,nereye kaçıyorsunuz, dönüp savaşıp vatanınızı kurtarsanıza. Arkadan vurma zamanı geçti herhalde

  • HASAN TOSUN22 Ekim 2020 09:52

    kendisi  ininde fare gibi saklanacağına yanlarında savaşan pkklıların başına geçsin savaşsın sonrada cehenneme postalansın

  • takinvar22 Ekim 2020 09:39

    Tarihte bir Yunanlılar bir de Ermeniler emperyalistlerin oyuncağı olmuşlardır, her seferinde de kaybederler, bunu anlayacak nesiller elbet bir gün gelir de onlarda kurtulurlar. Milletin başına dert olmazlar.

  • Mantık 22 Ekim 2020 09:08

    Paşinyan kazanma ihtimali düşük olan savaş için halkini da sahaya surmeye çalışıyor sanırım. Ancak bu mantikli değil bence. Isgalci oldugu topraktan geri çekilmek daha mantıklı ve akılcı bir çözüm bence. Zaten Ermenistan baya zarar gördü bu işten, ama hala diretiyor gibi görünüyor. Ermenistan suan ki duruma bakarsak ekonomisi ve askeri gücü belki de 10 yıl geriye gitti. Bazen yapilan yanlışları kabul edip geri adım atmak en mantıklı çözüm olabilir.