E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündem​Askeri arazi Esenler Belediyesine devrediliyor---

​Askeri arazi Esenler Belediyesine devrediliyor

​Askeri arazi Esenler Belediyesine devrediliyor
29 Nisan 2015 - 06:47 borsagundem.com

Esenler Belediye Meclisi, MSB'ye ait tahsisli askeri arazinin belediyeye devri için Başkan Mehmet Tevfik Göksu'ya protokol yapma yetkisi verdi

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Belediye Meclisi Murat Gülkıran'ın başkanlığında toplandı. Toplantıda, emlak ve İstimlak Müdürlüğü'nün, Milli Savunma Bakanlığı'na tahsisli askeri arazinin belediyeye devri ile ilgili Belediye Başkanı Göksu'ya protokol yapma yetkisi verilmesi hakkındaki teklifi oylamaya sunuldu. Teklif, oy birliği ile kabul edildi. Toplantıda Ak Parti Grubu adına konuşan Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Çetinkaya, tarihi bir olaya tanıklık ettiklerini belirtti.

Kararın yıllarca konuşulacağını aktaran Çetinkaya, "Esenler'in şu anki mevcut alan kadar bir arazi esenler Belediyesi adına tescil edildi. Tarihi kararı alan bu mecliste bulunduğum için mutluyum. İnşallah 100 yıl, 200 yıl sonra bu mesele gündemde olacaktır. Askeri alanla ilgili müjdeyi ise Başbakanımız Ahmet Davutoğlu, 4 Mayıs'ta bizzat Esenler'e gelerek verecekler" ifadelerini kullandı.

Toplantıda, CHP Grubu adına söz alan meclis üyesi Mustafa Usta da arazinin belediyeye tahsis edilmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)