E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAsgari ücret için ikinci toplantı yarın---

Asgari ücret için ikinci toplantı yarın

Asgari ücret için ikinci toplantı yarın
09 Aralık 2019 - 04:56 borsagundem.com

Asgari Ücret Tespit Komisyonu'nun ikinci toplantısı yarın yapılacak. 2020 yılı asgari ücret için taraflar ne diyor? İşte asgari ücretle ilgili yaşanan gelişmeler

HABERİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ...

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • son dış güç bozucu ))09 Aralık 2019 12:00

    200 tl ver susarlar...  birileri bedel ödemek zorunda.  en örgütsüz ve ülkede güçsüz kim? ücret karşılığı çalışanlar. para babaları sermaye küserser fabrikalar üretmez. sermaye gülsün. ücretlide evinde otursun dışarı çaıkmasın 200 tl yeter de artar. eğitim bedava, yol yaptık, köpru yaptık, dev hastane yaptık, gsmh arttırdık, avruapda en yuksek asgarü cüret alan devletlerle yarışıyoruz... eğiyim ve okullar zaten bedava, taşıma lı sistem var. ders kitapları bedava... eee 200 tl neyinize yetmiyor. nankormu bu çalışanlar? bak adam eyt li yaşına gelmiş 555 - 60 yaşında çalışıyor maaş ve para için ulkesi için. sende 200 tl buldunmu öp başının üstüne koy. Osmanlı mutfağında tarhana vardı, osmanlı obalarında a1001 ve biim mağğazasım  vardı? 5 kuruş kazanmadan yaşadılar. osmanlısın ya? osmanlı obası gibi saray bahçesine çadır kur yaşa... hem oy veriyor.. hem zam alınca beğenmıyor.. hem osmanlı diyor, muslumanım diyo.