E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriASELSAN'dan 40,3 milyon euroluk sözleşme---

ASELSAN'dan 40,3 milyon euroluk sözleşme

ASELSAN'dan 40,3 milyon euroluk sözleşme
19 Ağustos 2021 - 12:29 borsagundem.com

ASELSAN ile Askeri Fabrika ve Tersane İşletme AŞ (ASFAT) arasında, Açık Deniz Karakol Gemisi (Savaş Sistemleri) ile ilgili 40,3 milyon euroluk sözleşme imzalandı.

ASELSAN'ın yeni iş sözleşmesine ilişkin açıklaması, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yayımlandı. Açıklamada, "ASELSAN ile ASFAT arasında, Savaş Sistemleri ile ilgili toplam bedeli 40,3 milyon avro olan bir sözleşme imzalanmıştır. İşbu sözleşme kapsamında ASELSAN, Seyir Sistemleri, Muhabere Sistemleri, Radar Sistemleri ve Silah Sistemlerinin tedariki ve entegrasyonundan sorumludur." ifadelerine yer verildi.

Söz konusu sözleşme kapsamında teslimatların 2023-2024 yıllarında gerçekleştirileceği aktarılan açıklamada, yeni iş ilişkisinin ortaklık faaliyetlerine etkisine ilişkin, "Şirketin cirosunu olumlu etkileyecektir." değerlendirmesi yapıldı.

Karel'den Aselsan ve Tusaş ile anlaşma

Aselsan 60 yeni ürününü IDEF'te sergiledi

ASELSAN 2021'in 2. çeyreğinde 1.3 milyar TL kar açıkladı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Hehe19 Ağustos 2021 15:03

    Satici devlet alici devlet hersey devlet sozde heryer para dolu ama goren yok bizde haber geldi diye bist spa ve gazinoya bakalim eksi yabanci hareketinden belli bu aselsanin tirt oldugu yoksa adamlar niye devamli satista

  • emre19 Ağustos 2021 13:24

    çöp fiyatına aselsan.tebrikler...