E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaTeknik AnalizAselsan teknik analizi---

Aselsan teknik analizi

Aselsan teknik analizi
25 Temmuz 2017 - 13:50 borsagundem.com

Marbaş Menkul, Aselsan için teknik analizde bulundu

Aselsan

Not: Büyük halini görmek için resmin üzerine tıklayın...

Dirençler: 25.00 – 26.30
Destekler: 23.20 – 21.60
Aselsan hissesi 8 aydır yükseliş trendine devam ediyor. Hisse bu yükseliş hareketini yukarıdaki yükseliş kanalları içerisinde sürdürerek yatırımcılar için güzel al ve sat noktaları sunuyor. Hisseyi teknik olarak yakından incelediğimiz zaman hareketli ortalamalara uzun zamandır uzakta duran fiyatlar ne kadar yatırımcıyı acaba çoktan fiyatlandı mı diye sordursa da hissede geçen Perşembe günü yapılan kar satışlarından sonra tekrar alışların gelmesiyle yeni hedefin 25.00 TL civarı olduğunu söyleyebiliriz. Bu süreçte hissenin bu haftaki hareketleri yakından takip edilmelidir. Hisse gün sonlarında 24.00 TL üzerinde tutunabildiği sürece alıcı bulacak gibi görünüyor. Olası düşüşlerde ise ilk tepki noktası geçen Cuma gününde olduğu gibi yükselen trend çizgisinin alt noktası yani 23.20 seviyeleri olarak göze çarpıyor. 

Tüm Analizler ve Sektör Raporları için: http://www.marbas.com.tr/sektorraporlari 

UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler, mali durumunuz ie risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Bu rapor sadece bilgi vermek amacıyla hazırlanmıştır. MARBAŞ Menkul Değerler A.Ş. ve personeli bu rapordaki bilgilerin eksikliğinden veya yanlışlığından dolayı hiçbir şart altında sorumlu tutulamaz.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Borsacı25 Temmuz 2017 16:07

    Yabancı balonu isimli kullanıcı arkadaş, Aselsan için 11 Tlden 6,5 ye düştüğünü yazmışsın. Farklı bir hisse ile karıştırıyor olabilir misin.

  • Yabancı balonu25 Temmuz 2017 15:56

    Aselsan hissesi 2013 yilinda bolunmemis hali ile 6.50 civarindaydi ve yanancilar 11 tl den o seviyelere indirmişti yonetim cikipta tek kelime edemedi ve çoook yatırımcı magdur edildi .BORSADAN HISSE ALIRKEN NAMUSLU PATRONUN HİSSESİNİ ALICAN SOYGUNCULARIN DEĞİL. Örnek: pgsus , bizim , bmeks , hele hele bankalar garanti 4 yil önce bu fiyatti hala ayni

  • Yalnız Broker25 Temmuz 2017 14:03

    Aselsan hissesinde al sat yapılmaz. Aselsan hissesi toplanır.

  • Borsacı25 Temmuz 2017 14:02

    aselsan hissesi satılmaz. Sadece alınır.

  • Yorumspor25 Temmuz 2017 14:02

    İlk hedef 25 TL. Aselsan 2. çeyrek bilançoya kadar 28-30 TL arası gidip gelebilir. 2 çeyrek bilançonun gelmesiyle birlikte 37 TL gündeme gelecektir.