E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriASELSAN, MIRSAD'la cezaevleri ve adliyelerin güvenliğine talip---

ASELSAN, MIRSAD'la cezaevleri ve adliyelerin güvenliğine talip

ASELSAN, MIRSAD'la cezaevleri ve adliyelerin güvenliğine talip
29 Mart 2020 - 13:52 borsagundem.com

Türkiye'nin savunma elektroniğindeki gelen gelen şirketi ASELSAN, cezaevleri ve adliye binalarının güvenliği için özgün ve bütüncül çözümler geliştirdi.

ASELSAN'ın Ulaşım, Güvenlik, Enerji ve Otomasyon Sistemleri Sektör Başkanlığı bünyesinde geliştirilen güvenlik sistemi çözümleri yeni sorumluluklar üstlenmeye hazırlanıyor. AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Adalet Bakanlığına bağlı cezaevleri ve adliye binalarında ihtiyaç duyulan elektronik güvenlik sistemlerine yönelik ASELSAN tarafından geliştirilen özgün ve bütüncül çözümler, geçekleştirilen gösterimle tanıtıldı.

Gösterime Adalet Bakanlığı Bakan Yardımcısı Şaban Yılmaz, Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı ile Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü heyetleri katıldı.

ASELSAN'a ait MIRSAD Güvenlik Yönetim Yazılımı, IP kamera kayıt sistemleri başta olmak üzere koğuş otomasyon, geçiş kontrol, yangın algılama ve ihbar, elektromekanik kilit ve interlock, mahkum acil çağrı, interkom, seslendirme ve acil anons, dijital ses kayıt, ankesör, kapalı görüş ve avlu gergi teli sistemlerinin senaryo temelli fonksiyonel gösterimi gerçekleştirildi. Bu sistemlerin ASELSAN MIRSAD Güvenlik Yönetim Yazılımı çatısı altında yönetildiği ve entegre şekilde çalışabildiği vurgulandı.

Geliştirilen ürün ve çözümlerin, Adalet Bakanlığının mevcut ve geleceğe dönük tüm projelerinde yer alması için çalışmalara devam ediliyor. ASELSAN'ın Ulaşım, Güvenlik, Enerji ve Otomasyon Sistemleri, Güvenlik Sistemleri Ekipleri Fikir Birliği Toplantısı'nda yapılan oylamada, şirketin tüm güvenlik sistemlerinde kullanılacak yönetim yazılımı markası MIRSAD olarak belirlenmişti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 55,55
En Yüksek: 56,95
En Düşük: 55,35
Değişim -0,27 %
FK: 17,37
PD / DD: 1,45
İşlem Hacmi 2.396.204.866
Toplam Adet: 42.561.127
Ağırlıklı Ort.: 56,38
YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Tufan30 Mart 2020 09:25

    Kağıdın grafiğine bakmadan duyumla borsaya girersen sonu hüsran olur. Kağıt kısa sürede 15'den 47'ye gelmiş hala alıyorsan problem sendedir kardeş. Anlaki bunlar birilerini tokatlayacak. Bu her kağıtta böyledir. En tepeden satarım hayalcisi olmayın. Size yedirmezler.

  • Muhtar29 Mart 2020 14:52

    Önce Sana inanıp hisse alan yatırımcılarına sahip çık..

  • Oktay ak29 Mart 2020 18:10

    hisseyi değerine yakın yerden alırsanız ,spekülatif fiyatlardan etkilenmezsiniz.kağıt kuruşky fiyatlardan ve yüksek bedelsizlerle o kadar fiyat şişti ki bende elimden tutsaydım yarısını satar alttan adetini çoğaltırdım. 40 üstü rakamlara giderken millet 100-150 olacak diye üstüne atlayan yakın tanıdıklarım var.Akıllı olun böyle bir kazanç ve fiyat olmaz dedim.Bu köpük çabuk söner.Kısa vade kar etmişseni en azından satın dedim. Malesef kimse dinlemedi sonuç hüsran.bekleyip daha düşükten alan z temelde zarar etmez fakat bir insanın öyle bir vadesi yok.herkes kısa vade de parasını katlamak istiyor.Bunun için birilerinin kaybetmesi lazım.fakat şirket büyümesine yatırım yapar ortak olursan uzun vade de herkes kazanır.

  • Kamil29 Mart 2020 14:39

    Aselsan gururumuzdur. Kıymetini ve korumasını bilene

  • Aselzade29 Mart 2020 14:11

    Sen ünce hissesini kurtar. 3 senedir bizi batırdın. Artık bırakın bu yalanları.

  • Borsa 29 Mart 2020 15:15

    Sen alma kardes ben aııyorum sen sat ben al fazla zarar etme kardeşim