E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSpor"Artık Beşiktaş'ta oynamak istemiyorum"---

"Artık Beşiktaş'ta oynamak istemiyorum"

Artık Beşiktaş'ta oynamak istemiyorum
16 Aralık 2013 - 00:38 borsagundem.com

Kasımpaşa maçının 81. dakikasında taraftar saldırısına uğrayan Fernandes, maçtan sonra evine taksiyle gitti ve "Artık burada oynamak istemiyorum" dedi

Spor Toto Süper Lig'de Kasımpaşa ile karşılaşan Beşiktaşta, maçta saldırıya uğrayan Fernandes'ten flaş karar...

Karşılaşmanın 81. dakikasında bir taraftarın sahaya atlayarak Fernandes'i tekmelemesi sonucu saha karıştı. Trafaftarı tekmeleyen Motta ve Almeida kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

Beşiktaş'ın yıldız oyuncusu Fernandes maçtan sonra yaptığı açıklamada, Beşiktaş'ta ve Türkiye'de artık oynamak istemediğini dile getirdi. Taraftarın saldırısından sonra oyundan çıkmak isteyen Fernandes, Bilic'in direktifi doğrultusunda maçta kalan dakikalarda yer aldı. Portekizli yıldız maç sonunda "Taraftar beni sevmiyor, yapılanları kabul edemem ve burada artık oynamak istemiyorum" şeklinde açıklama yaptı.

Takım otobüsüne binmeyen Manuel Fernandes'in taksiyle evine döndüğü belirtildi. (Hürriyet)

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • bennnn16 Aralık 2013 09:00

    Sanki bu olay öncesinde süper istekli oynuyordun, 4 milyon euroyu verseler takla ata ata oynarsın. Bu olayı tasvip etmiyorum ama sende sütten çıkmış ak kaşık değilsinnn