E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriArtı Yatırım'ın sitesini kopyaladılar---

Artı Yatırım'ın sitesini kopyaladılar

Artı Yatırım'ın sitesini kopyaladılar
22 Ekim 2013 - 19:03 borsagundem.com

Artı Yatırım Holding'in internet sitesini ve Şirket Yön. Kur. Başkanı Mehmed Nureddin Çevik adını kullanarak piyasayı dolandırmaya kalktılar

Artı Yatırım Holding ve Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı internet şoku yaşıyor. Şirketin internet sitesine bir harf eklenerek yeni bir site kuran şahısların, şirketin mevcut sitesini de kopyalayarak dünyanın her yerinde kişi ve kuruluşlara mail göndererek dolandırmaya çalıştıkları ortaya çıktı.
Konuyla ilgili olarak Artı Yatırım Holding tarafından KAP'a yapılan açıklamada şu bilgilere yer verildi:
''Yaklaşık sekiz aydan beri kimliği belirsiz kişilerce, Şirketimizin resmi internet sitesi içeriği, birebir kopyalanmak suretiyle www.artiyatirimholdings.com internet sitesi (sadece alan adının sonuna "s" konulmuş ve ".tr" kaldırılmıştır) üzerinde izinsiz kullanılmaktadır. Söz konusu internet sitesi üzerinden Şirketimizin Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Mehmed Nureddin Çevik adına 3. Şahıslara mailler gönderilmektedir. Gönderilen maillerde; borç finansmanı şeklinde proje finansmanı sağlanacağı, düşük faizli kredi verilebileceği ve finansal yatırım yapılabilecek projelerinin olması durumunda sözleşme gönderilebileceği belirtilmek suretiyle dünyanın her yerindeki kişi ve kuruluşlar dolandırılmaya çalışılmaktadır. Şirketimiz ile ilgisi olmayan İlker EMRE, Coşkun ERDEM, Ahmet ABDULLAHMA, Rahman Nasser SAEED, Mr. Seif ABDULLAHİ, Habib HUSSAİN ismindeki şahıslar da Şirketimiz çalışanı olarak tanıtılmakta, Linkedin internet sitesi üzerinden de hesap açmış bulunmakta olan bu şahısların Şirketimiz ile doğrudan veya dolaylı olarak hiçbir ilgisi bulunmamaktadır.
Söz konusu internet sitesinin erişime engellenmesi için,T.C. İstanbul 1. Fikri ve Sınai Haklar Hukuk Mahkemesi'nin 2013/197 Esas Sayılı dosyasında ihtiyati tedbir talepli dava açılmış ve yargılama devam etmektedir.''

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)