E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriArtı Yatırım Holding, Serve Kırtasiye'yi alıyor---

Artı Yatırım Holding, Serve Kırtasiye'yi alıyor

Artı Yatırım Holding, Serve Kırtasiye'yi alıyor
11 Mayıs 2018 - 12:34 borsagundem.com

Milli İlaç projesiyle Türkiye’ye büyük destek veren Artı Yatırım, bugün yatırımcı dünyasında çifte heyecan yarattı. Önce rekor kâr sonra yeni bir satın alma pazarlığı başlattığını açıkladı.

BORSAGUNDEM.COM

Şirketin el değiştirmesinin ardından başlatılan yeniden yapılanma süreci çerçevesinde müthiş bir vizyonla atağa kalkan Artı Yatırım Holding, Türkiye adına stratejik, yatırımcıları adına kazançlı hamlelere imza atıyor. Milli ilaç projesiyle, Türkiye’yi baskı altına alan sağlıktaki devlerin oyununu bozan Holding, fırtına gibi esiyor; rekor kâr açıklıyor, adımlarına yeni yatırımlar ve satın almalar ekliyor. İşte satın almayla büyüme yolunda gerçekleştirilen yeni hamle, Serve Kırtasiye…

TÜRKİYE’NİN 2023 VİZYONUNA BÜYÜK DESTEK

Göz korkutucu bir hız ve güçlü verilerle büyüyen ekonomiye, genç bir nüfusa sahip, bölgesinde sözü geçen ve küresel oyuncular arasındaki yerini alan Ay Yıldız’a, patentli, ruhsatı çıkarılmış milli ilaç üretimiyle ‘büyük destek’ veren Artı Yatırım Holding, global ızdırabı bitirecek ‘kritik’ çalışmayı genç bir beyin takımıyla titizlikle yürütüyor.

REKOR KÂR YATIRIMCININ YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ

Yeni yılla birlikte çıkılan zirveye tırmanışta adımlarını süratlendiren Artı Yatırım’ın bugün KAP’a gönderdiği duyuruda ise, sağlık ve enerji sektörüne yönelik yeni bir finansal yapı ve ticari alan yaratma planında önemli bir adım atıldığı ortaya çıktı.

Aslında yatırımcı cephesinde yüzleri güldüren ilk haber sabah saatlerinde duyuruldu. Geçtiğimiz yıl 224 bin lira zarar açıklayan şirketin bu yıl aynı dönemde yaklaşık 9 milyon TL kâr ettiği belirtildi. Yapılanma sürecinin ve milli ilaç üretimindeki önemli gelişmelerin sonuçları ‘ilk çeyrek’te Holding adına bilançoya rekor ‘artı’ş olarak yansıdı.

SERVE KIRTASİYE’Yİ SATIN ALMA GÖRÜŞMELERİ

Çok değil 3 saat sonra ise bu kez de yeni bir satın alma bombası patlatıldı. Artı Yatırım Holding’in, Serve Kırtasiye ile paylarının bir bölümünü satın alma yoluyla ortaklık kurma görüşmeleri başlattığı ortaya çıktı. KAP’a gönderilen ve ‘karlı yatırımlara’ dikkat çekilen duyuruda, “Şirketimiz ile Serve Kırtasiye Sanayi ve Tic.A.Ş. arasında, Serve Kırtasiye'nin yeniden yapılandırılmasını, iştigal alanlarının genişletilerek yeni ve karlı yatırımlar yapılabilmesini sağlamak için Serve Kırtasiye San. ve Tic. A.Ş.'nin A grubu paylarının bir bölümünün satın alınması suretiyle ortaklık oluşturulması amacıyla bugün (11.05.2018) saat : 12.00 itibariyle görüşülmeye başlanmıştır” denildi.

Artı Yatırım Holding'den rekor kar

Artı Yatırım Holding'e 20 milyon liralık yeni kaynak

Artı Yatırım Holding’den milli ilaç üretimi için önemli bir adım

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)