E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemArnavutluk'a 8 milyon euroluk İHA satışı!---

Arnavutluk'a 8 milyon euroluk İHA satışı!

Arnavutluk'a 8 milyon euroluk İHA satışı!
28 Haziran 2021 - 16:28 borsagundem.com

Arnavutluk, Türkiye'den 8 milyon euro değerinde İHA ve SİHA satın alacak. Parlamento tarafından yayınlanan belgede İHA satın alımının ulusal güvenliğin artırılmasına yönelik olduğu vurgusu yapıldı.

Arnavutluk, Türkiye'den 8 milyon euro değerinde Bayraktar İHA ve SİHA satın alacak. 22 Haziran'da değiştirilen hükümet bütçesi bu amaçla Savunma Bakanlığı'na ödenek ayırıyor.

Yeni Şafak gazetesinin haberine göre Arnavutluk İçişleri Bakanı Bledar Çuçi, bu ayın başlarında şirket yetkilileriyle yaptığı görüşme ve fabrika ziyaretini gösteren bir video yayınladı.

Geçen yıl Arnavutluk, bir Türk savunma firması olan Ulusal Savaş Teknolojileri Savunma Sistemleri A.Ş. tarafından geliştirilen bir anti-drone sisteminin ilk alıcısı olmuştu.

Arnavutluk parlamentosu tarafından 23 Haziran’da yayınlanan belgede Türkiye'ye ayrılan bütçenin tutarı yayınlandı. Belgede, harcamalar ulusal güvenliğin artırılmasına yönelik önlemlerin alınması kapsamında değerlendirildi.

NATO'nun 'en büyük' tatbikatı başladı

 

Gökbey helikopterinin 3. prototipi ilk uçuşunu başarılı şekilde gerçekleştirdi

 

MSB’den Kara Kuvvetleri Komutanlığının yıl dönümüne özel video

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • BİR DOST29 Haziran 2021 00:34

    CHP sporlular çok öngörülü-okumuş insanlar. Kimin insanın başına içat çıkaracağını çok iyi biliyorlar. Erdoğan'ın Başbakanlığını engelleye bilselerdi milletin başına bu icatlar çıkarılmamış olacaktı. 

  • RAMO CANCAN28 Haziran 2021 20:28

    ya kılıçtaroğlu bak alay ettiğin o sihalar kendini savaşlarda kanıtladı rusya yı bile dize çöktürdü peynir ekmek gibi satıyoruruz.sen ne yapıyor hep muhalefet hep muhalefet.bırak artık bu işleri muhalefeti dahi yapamıyorsun.yan gelip yatıp içi dışı boş olan dostlarına sırtını dayıyorsun.artık kültür düzeyi Türk milleti var bunları yediremezsin.

  • Volkan28 Haziran 2021 17:49

    TV'de komutan 300 tane SIHA kaldırınca karşı tarafın savunması felç olur, dedi. Diğer komutan uyarınca, biz o ülkeyi seviyoruz vs düzeltti.