E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemArnavutköy'de plastik fabrikasındaki yangın söndürüldü---

Arnavutköy'de plastik fabrikasındaki yangın söndürüldü

Arnavutköy'de plastik fabrikasındaki yangın söndürüldü
17 Mayıs 2022 - 08:34 borsagundem.com

İstanbul Arnavutköy'de bir plastik fabrikasında çıkan ve bitişikteki diğer plastik fabrikasına da sıçrayan yangın 7 saatin ardından söndürüldü.

Arnavutköy'de Haraççı Hadımköy yolundaki bir plastik fabrikasında yangın çıktı. Yangın, bu fabrikanın bitişiğindeki diğer plastik fabrikasına da sıçradı. Alevler, 2 fabrikada büyük çaplı hasara neden oldu.

İhbar üzerine bölgeye İstanbul'un pek çok ilçesinden itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Polis yangın nedeniyle bölgeye çıkan yolları trafiğe kapattı.

Söndürme çalışmaları sürerken yaralanan 1 itfaiye eri, sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptığı ilk müdahalenin ardından hastaneye sevk edildi. Yangın sırasında mesai başlamadığı için içeride işçi bulunmadığı öğrenildi.

Yangın sürerken bölgeden zaman zaman patlama sesleri duyuldu. Yangın nedeniyle oluşan dumanlar İstanbul'un pek çok ilçesinden görüldü.

İki fabrikada çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin yaklaşık 7 saatlik çalışması sonucu kontrol altına alınarak söndürüldü.

CAN KAYBI YOK

İstanbul Vali Yardımcısı ve Arnavutköy Kaymakam Vekili Mehmet Hüseyin Nail Anlar da olay yerine gelerek, incelemelerde bulundu.

Anlar, AFAD, sağlık ve itfaiye ekiplerinin bölgede olduğunu, 70 araçlık itfaiye filosu ve 200 personelle yangına müdahale edildiğini söyleyerek, "Bir itfaiye erimizde yaralanma mevcut. Hayati bir tehlikesi yok. Hastanemizde gerekli müdahaleler yapıldı. Şu an sağlık durumu iyi. Yangında herhangi bir can kaybı söz konusu değil. Yangının çıkış sebebi yapılan incelemeler sonucu belli olacak" dedi.

Bursa'da fabrika yangını!

Bilecik'te lastik üretim fabrikasında yangın

Tuzla'da fabrika yangını böyle başladı

Konya'da mobilya fabrikası yangını

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)