E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemArınç'tan olaylı derbi açıklaması---

Arınç'tan olaylı derbi açıklaması

Arınç'tan olaylı derbi açıklaması
23 Eylül 2013 - 11:54 borsagundem.com

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç, Beşiktaş-Galatasaray derbisinde çıkan olaylara ilişkin açıklama yaptı

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, dün akşam çıkan olaylar nedeniyle yarım kalan derbiyle ilgili "Öyle görünüyor ki 3-5 bin kişi böyle bir provokatif eylemde bulunmak için hazırlanmış, içeriye sızmış, veya bunların sızmalarına gözler kapanmış" dedi.
Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.Arınç, dün akşam Beşiktaş ile Galatasaray arasında oynanan ve çıkan olaylar nedeniyle yarım kalan derbiyle ilgili, "Sahaya sızan, atlayan, önüne geleni tahrip eden, polisleri, futbolcuları korkutmaya çalışan acı, korkunç ve çirkin bir olay yaşanıyor. Olayla ilgili bugün açıklamalar yapılacak ve bazı kararlar da alınacak. Ancak, bu barbarlığın yaşanmamış olması gerekirdi.
KULÜPLERİN DAHLİ YOK
Dünyaya karşı itibarımızı da zedelemiştir. İki kulübün de bu işte bir dahli olmadığını söyleyebilirim.Öyle görünüyor ki 3-5 bin kişi taşkınlık yapmak için böyle bir provokatif eylemde bulunmak için hazırlanmış, içeriye sızmış, veya bunların sızmalarına gözler kapanmış. Bunların içeriye nasıl girdikleri yargı yoluyla mutlaka takip edilmesi lazım. Kimse mazeret olarak hakemi, Melo’yu göstermesin. Hiçbir şey bu eyleme hak verdiremez" diye konuştu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • TT23 Eylül 2013 13:46

    İzlecisiz Duruşmalar, Habersiz TV lar, İnsansız Parklar ee şimdi de seyircisiz maçlar :) uyanık olun biraz kardeşim , Beşiktaş Tribünlerindeki muhalefetin önüne başka nasıl geçilebilirdi sizce ?

  • yalovali23 Eylül 2013 12:19

    amac, hükümet karsiti olan CARSI grubunu maclardan uzak tutmakti sanirim..ama simdi ortalikta dolanan bir sürü de kanit var,sahaya girenlerin hükümetin özel taraftar grubunun olduguyla ilgili..bakalim ne olacak,merakla bekliyoruz..

  • KMMMM-23 Eylül 2013 12:11

    Bunların içeriye nasıl girdikleri yargı yoluyla mutlaka takip edilmesi lazım. Evet gözaltına aldıklarınızı savcılık kararıyla sabah serbest bırakarak mı takip edip araştıracaksınız ? İşinize gelene ek gözaltı süresi alıp 1-2 hafta tutabiliyorsunuz içerde şimdi ne oldu da bırakıldı bu beşiktaşlılığı şüpheli kişiler neden korktunuz da bıraktınız hepsini ? araştırsaydınız da hepimiz öğraenseydik bunların kim olduğnu ?

  • ilker23 Eylül 2013 12:09

    medya taraflı tutumlara devam ettiği sürece bu işler düzelmez bırakın raytingi, futbol elden gidiyor yok melo kırmızı gördü yok taraftara formasını gösterdi (her kırmızı görenden sonra sahaya inilse!) bırakın bu fanatik taraftar ayaklarını futbolun içine şikeyi, holiganizmi ve siyaseti soktunuz yeter çekin elinizi daha pisletmeyin, kirletmeyin.