E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemArınç'tan 'öğrenci evleri' açıklaması---

Arınç'tan 'öğrenci evleri' açıklaması

Arınç'tan 'öğrenci evleri' açıklaması
04 Kasım 2013 - 21:40 borsagundem.com

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Bakanlar Kurulu sonrasında öğrenci evleri tartışmasıyla ilgili soruları cevapladı.

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Bakanlar Kurulu sonrası basın toplantısı düzenledi.

Basın toplantısında gazetecilerin öğrenci evleriyle ilgili sorularını cevaplandıran Arınç, "Gazetelere yansıdığı şekilde özel evlerde kalan öğrencilerin denetlenmesi gibi haberler gerçeği yansıtmamaktadır" dedi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın yurtların sayısının artırılması yönünde görüş bildirdiğini ifade eden Bülent Arınç, özel evlerde kalan öğrencilerin denetleneceği yönünde çıkan haberin "maksatlı" olduğunu söyledi.

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, "Bizim öyle bir düşüncemiz de yok, yetkimiz de yok. Kredili Yurtlar Kurumu'na bağlı yurtların denetlenmesi Spor ve Gençlik Bakanlığımızın yetkisi alanındadır" dedi.

'İNŞALLAH YÜZ KARASI BİR SONUÇ ÇIKMAZ'
Mısır'da devrik Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi'nin yargılanması konusuna da değinen Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç şunları söyledi: "Mursi, görülüyor ki cezaevinde tutulacaktır. İnşallah bu yargılamanın sonunda Mısır yargısı için bir yüz karası olacak bir sonuçla karşılaşmayız" dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • vatandaş04 Kasım 2013 22:27

    Sanki 12 yıldır yurt yaptılardaaa şimdi denetleyecekmiş?Sizin hocanın yurtlarıda dahilmi acaba burdada acayip alangirli işler dönüyor olabilir.........

  • osman04 Kasım 2013 22:22

    turkiyedeki ergenekon balyoz ve basin mensuplarina verilen ceza turkiye hukunun yuz karasi deyilmi acaba