E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemArınç’tan Başsavcı’ya ‘damat’ yanıtı---

Arınç’tan Başsavcı’ya ‘damat’ yanıtı

Arınç’tan Başsavcı’ya ‘damat’ yanıtı
01 Ocak 2020 - 11:07 borsagundem.com

Ak Parti kurucularından hükümette önemli görevler alan Bülent Arınç’tan Ankara Cumhuriyet Başsavcısı’na ‘damat’ yanıtı

Bülent Arınç, Ankara Cumhuriyet Başsavcısı Yüksel Kocaman'ın dünkü açıklamalarına yanıt verdi. “Sayın Başsavcı açıklamalarınız her haliyle yanlıştır. Hukuk kurallarına ve etik kurallara aykırıdır” diyen Arınç, “Siz bu açıklamalarınızla bizlere kötü bir yeni yıl kutlaması yaptınız” ifadesini kullandı.
Twitter hesabında açıklamalarda bulunan Arınç, damadı Ekrem Yeter’in yargılanmasına ilişkin Ankara Cumhuriyet Başsavcısı Yüksel Kocaman’ın “Ekrem Yeter ile ilgili bizim açımızdan o dosya dolu dolu bir dosyaydı. Mahkeme beraat kararı verdi. Biz onu istinafa götürdük, kararın bozulacağını düşünüyorum. Dosyada ciddi deliller vardı” sözlerine yanıt verdi.

Açıklamanın “haysiyet cellatlarına malzeme verdiğini” diyen Arınç, “Siz yargıyı ve adaleti temsil ediyorsunuz. Adli konu üzerinde isim ve olay zikrederek sübjektif görüş beyan edemezsiniz” dedi.
İki buçuk yıl süren davanın usul ve yasaya uygun devam ettiğini ve halen kesinleşmemiş bir yargı kararı olduğunu kaydeden Arınç, açıklamaların yargılama sürecini etkilemeye yönelik olarak değerlendirilebileceğini ifade etti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (15)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ahmet Ostbir Çiftçi01 Ocak 2020 17:36

    Ben bu adamı eskiden çok seviyordum. Artık hiç hoşlanmıyorum. Adım soyadım belli olsun ki ben reisimizi destekliyorum. Çünkü geçmişten pişman oldum 3,5 atıyorum. Ondan yorum yazıyorum reiz övgüleri ile.... Tövbe ettim ve sonsuz sınırsızca tayyip reisimizi destekliyorum. Artık tek reis var.... Bilin bakalım benim orjinal adım ne ? Yorumlarımla sizleri her gün eğlendiriyorum. Siz kızıyorsunuz ama, ben gt mü kurtarmak için adımı soyadımı her yoruma yazıyorum : )))  g.t mü sağlama alabilirim ? ahhaha Bu trolü tanıdınız mı ?

  • Nedim01 Ocak 2020 18:56

    Olsun yine senin yanında adam sayılır.

  • egi01 Ocak 2020 15:08

    arınç,ın damadı için m .a h. yer var buyursunlar...

  • VOlkan01 Ocak 2020 14:37

    Dostunu yakın tut, düşmanını daha yakın tut felsefesi gereği, resi yakınlarında tutuyor, boşta kalırsa muhalefet veya yeni partilere gitmesin diye. Sır saklamasını bilmeyen adamlar ile resi ülke yönetmiş, hepsi elindeki sırlar ile parti kuruyorlar. Normalde özel şirketlerde üst düzey kişilere veya sırlara sahip teknik personele ayrıldıktan sonra aynı sektörde çalışmama sözleşmesi imzalatılır. Bankalarda da pazarlamacılar müşteri portföyünü götürmesin diye çok dikkat edilir. Bazı uyanık bankacılar özel telefondan konuşuyor çünkü diğer hattan konuşmalar kayıt altında ve arada dinleniyor.

  • Ötmesin diye01 Ocak 2020 14:15

    YİK denen ,aman sus organizasyonu"na boşuna mı getirildi.

  • ...01 Ocak 2020 13:30

    ya yeter yaa. geçmişiniz belli. youtubede videolar ve kimleri övdükleriniz belli. belki tv ve medya elinzide ama sosyal medyada herkes görüyor. insanları ve akıllarını aşalıyorsunuz su zırvalarınızla. nele ryapmadınız bu ülkede ? biçinde olduğunuz oluşuma karşi millet 250 şehit verdi. Sizlerin para ve statu hırslarınızla onbinlerc einsanın mesleği şuan bambaşka oldu. utanmada mı yok ? şuan bile hangi kesim adına , o görevinizdesiniz aklımda soru işaretleri var. kimi kemlerle barıştırmaya ve kimerli savunmaya çalışıyorsunuz ? hiç bir cümleniz samimi değil. utanmanız gerekirken ha bire konuşuyorsunuz. hatta gücünüze güvenerek savcılığa efeleniyorsunuz gibi açıklamalarınızda. devlet var devlet... hukumette kişilerde kurumlarda devlet karşısında önünü ilikler .hesap evreceksin tabi. her devlet memuru hizmetkar gibi bu millete gerektiğinde.

  • Kamil01 Ocak 2020 16:13

    Kozmetik oda mucidi :(  :( 

  • Cego 01 Ocak 2020 13:20

    Ahmet özbir neredesin bak sizinkilerden biri manisalı sıkıntıda

  • haramzadeler01 Ocak 2020 11:58

    Manisa nın yüzkarası yobaz soyu....

  • Nedim01 Ocak 2020 11:39

    Maalesef ben de savcı gibi düşünüyorum!   Ah Bülent vah Bülent  sana hiç kanım ısınamadı!   Desene   suçlu ise cezasını çeksin!  Sen de bu arada hem avukat hem de hakim olmuş olmuyor musun?  Hele de Mustafa İslamoğlu ile el ele tutuşmanız da bana bir hayli  tuhaf geldi!  Böyle karışık bulaşık tiplerden hiç mi hiç hoşlanmam. Bu gelenekçi İslam kafası Müslümanlığı özünden saptırıyor.  Bunlar da  adet olmuş  2 saat laf salatası yapıp ta dilindeki baklayı da bir araya sıkıştırdı mı  yavaş yavaş maksadın ve niyetin çok farklı olduğunu, kimlere göz kırptığını  biz anlıyoruz  Bülent ve avanesi!  Sen de Kraliçenin Askeri misin yoksa?  

  • Nedim01 Ocak 2020 18:55

    Doğrular her yerde aynıdır.  Yalanlarıyla, çarklarıyla Dünya ya nam salmış birinin peşinden gitmek te her güzel işe çıkmak ta nasıl bir ahmaklık;  O nu da en iyi senin gibiler bilir.

  • Nedim01 Ocak 2020 18:38

    Züppelik yapma aşağıdaki biz kimin ne olduğunu çok iyi  biliriz!  Yalnız şurası bir gerçek ki anasının gözü muhalefet sadece düşmanlık yapıyor.  Acaba sen bunu anlayacak kadar erdem sahibi misin?  Yoksa aynı kaba etmeye devam mı edersin, onu bilmem!   Bunun zaten suyu ısındı!  Ancaaaak Reisi de ite köpeğe yedirmeyiz!  

  • Trolcük01 Ocak 2020 14:13

    Bugün kendini aşmışsın.

  • Mulayim01 Ocak 2020 11:28

    Tabii sizden gayri herkes sussun!

  • Bika01 Ocak 2020 11:23

    Türkiye bağırsaklarını temizliyor derken de sahte delillerle Ergenekon davası sürüyordu.