E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemArınç tartışmaları büyüyor---

Arınç tartışmaları büyüyor

Arınç tartışmaları büyüyor
22 Nisan 2017 - 13:25 borsagundem.com

Başbakan eski yardımcılarından olan Bülent Arınç hakkında iddialar son bulmuyor

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in, bir süre önce "Bülent Arınç darbenin Başbakanı olacaktı" iddiasını da değerlendiren AK Parti İstanbul Milletvekili Mehmet Metiner, "Kişisel olarak benim için Bülent Arınç'ın ve de Suat Kılıç gibi başkaca isimlerin bugün geldiğimiz yer itibarıyla gönül dünyamızda zerrece bir yeri yoktur" diye konuştu.

15 Temmuz darbe girişiminin siyasi ayağının olmadığını söylemenin büyük bir yanlış olduğunu belirten Mehmet Metiner, "Yani bir darbe varsa, bu darbenin siyasi ayağının olmaması mümkün değildir. Sonuçta darbe başarılı olsaydı, bu ülkeyi yönetecek insanları vardı. Bu isimler konusunda bilgi sahibi değilim. Mutlaka MİT ve Cumhurbaşkanımız gerekli bilgiye sahiplerdir. Darbenin siyasi ayağının olmadığını söylemek çok büyük bir yanlışlık olur. Ayrıca FETÖ'nün siyasi ayağının olmadığını söylemek, çok büyük bir yanlışlık olur" dedi.

Metiner şöyle devam etti:

"Bana göre FETÖ'nün siyasi ayağını oluşturan isimlerin başında (CHP Genel Başkanı Kemal) Kılıçdaroğlu geliyor mesela. Çünkü Pensilvanya ağzıyla konuşuyor. Ama bu, diğer partilerin içerisinde hiçbir şekilde FETÖ'cü unsurların olmadığı anlamına gelmiyor. Mutlaka o FETÖ denilen ahtapot örgüt, hain örgüt her partinin içine elemanlarını yerleştirmiştir. Unsurlarını yerleştirmiştir. Biz AK Partili olarak tespit ettiğimiz bütün unsurların için gerekeni yaptık ve yapmaya devam edeceğiz. Hiç kimsenin kuşkusu olmasın, AK Parti'nin içinde de FETÖ'cü unsurlar varsa da bunların kökünden kazınacağını konusunda hiç kimsenin endişesi olmasın."

'GÖNÜL DÜNYAMIZDA YERİ YOK'

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melik Gökçek'in, bir süre önce "Bülent Arınç darbenin Başbakanı olacaktı" iddiasını da değerlendiren Metiner, "Kişisel olarak benim için Bülent Arınç'ın ve de Suat Kılıç gibi başkaca isimlerin bugün geldiğimiz yer itibarıyla gönül dünyamızda zerrece bir yeri yoktur" diye konuştu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (18)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • AA23 Nisan 2017 13:02

    ayaklardan bir taneside sensin....

  • Bika23 Nisan 2017 00:15

    Melih Gökçek'in izlediğim videolarında F.Gülen'i öve öve bitiremiyor.

  • süleyman22 Nisan 2017 23:54

    Bu arıç için kelime değil harf bile harcanmaz

  • pardus22 Nisan 2017 22:49

    iğrençsiniz

  • ıtri22 Nisan 2017 22:49

    çok mal haramsız, çok laf yalansız olmaz

  • Halil ibrahim kapar22 Nisan 2017 21:50

    Mehmet metiner,melih gokcek bunlar mide bulandirici adamlar.sahsen bu adamlarin erdoganin bir acizliginde arkadan vuracak ilk isimler olabilecegini dusunuyorum

  • OSMAN ışık 22 Nisan 2017 21:15

    Çok dogru rahmetli erbakan ı arkadan vuran gül feto ve arınç rir fazilet Partisi de kapat onlar

  • baturayersin22 Nisan 2017 20:28

    akpelilerin mal varlıklarına baksın belediye başkanlıgından başlamış albayraklar yıldırım holding ve diyerleri

  • ersan22 Nisan 2017 18:39

    Bülent Arınçın yeni bir parti kurması lazım.

  • salih22 Nisan 2017 18:16

    Bülenç Arınç konuşmalı,,ne var ne yok ortaya dökülmeli,,hep üzerine geliyorlar,,bir şey demeye getiriyorlar.

  • yıldırım22 Nisan 2017 15:19

    birbirlerine düştüler iyice

  • Sdk 22 Nisan 2017 14:59

    Akparti deki fetöcüler için neyi bekliyorlar anlamış değilim 2. Bir arkadan hançermi bekliyorlar.. ne bu beklemek bir an önce temizlik yapın bitsin bu rezillik

  • Kerim22 Nisan 2017 14:39

    Evet referandum bitti.Şimdi Fetö siyasi ayağı için düğmeye basılıyor.Şimdi kavga büyük olacak.Herkes birbirini suçlayacak.

  • Boş lakırtılar22 Nisan 2017 14:29

    Şaka gibi bütün akp milletvekilleri recep tayyip erdoğan dahil hocam gel yalvarım gel o kadar dizlerinin önünde fotolarımız var diye haykırıp yalvardığı bir sürü video foto var ...kılıçdaroğolı o ağızdan konuşurmuş akp nin kurucusu abd -fetö bi kere neyş tartışıyonu!!akp den fetöcülerş ayırmaya kalksan oooo bi tek parti tabelası kalır

  • Can22 Nisan 2017 14:20

    Başta okudum adam doğru şeyler söylüyor dedim sonra fetocu kılıçdaroğlu dediler ya insan neresiyle güleceğini bilmiyor

  • onur alpa22 Nisan 2017 14:17

    eyyy bulent arinc 17 nisanda cvp verecegini konusacagini soylemistin ne oldu sesin neden cikmiyo....

  • bugün böyle yarın başka türlü ikiyüzlü siyaset22 Nisan 2017 14:14

    mehmet metiner, bülent arıncın zamanında olan onca zırvalıklarına, onca halt yemesine niye ses etmemişti hiç. İkiyüzlü sahtekar midem bulandırıcı bir mahlukat

  • KILIÇ22 Nisan 2017 13:49

    BÜLEN ARINÇ BEY ESKİDEN BERİ AKP DE BİR KAMBURDUN SANA KATLANAK BİLE ACİZLİKTİ BUNUN FARKINDAMISIN BİLMEME AMA ARTIK SUSMA ZAMANI.